De unde îţi cumperi piese de schimb Skoda

Mașinile Skoda sunt produse de către compania auto cehă Skoda. Aceasta a fost înființată în 1859, sub numele de Laurin & Klement. Inițial producea doar biciclete, iar mai târziu compania s-a orientat către motociclete. În 2000, drepturile asupra brandului au fost preluate de către grupul Volkswagen. Sediul se află în Mladá Boleslav, Republica Cehă.

Până în 2018 automobilele Skoda au ajuns să fie vândute în peste 100 de țări. Aceste vehicule sunt populare în întreaga lume pentru fiabilitatea lor, confort și siguranță. Gama modernă de modele este reprezentată de crossovere, sedane, break-uri și hatchback-uri.

Trăsăturile tehnice ale mașinilor Skoda

Scopul producătorului este ca mașinile să aibă un consum eficient de combustibil și să fie prietenoase cu mediul, motiv pentru care motoarele sale au consumă puțin. De exemplu, hatchback-ul Fabia din a treia generație, echipată cu motor cu compresor 1.2 TSI cu injecție

directă și transmisie manuală cu 5 viteze, prezintă o bună performanță și consum moderat de combustibil. Mașina consumă aproximativ 4.7 de litri la 100 km în ciclul combinat și accelerează până la 100 km/h în 10.9 secunde. Hatchback-urile cu 5 uși Citigo-e IV, scoase pe piață în 2019, sunt complet electrice, cu o autonomie impresionantă de 270 mile. Motorul electric de 80 cp le permite să accelereze până la 100 km/h în 12.3 secunde.

în perioade diferite, mașinile companiei au participat la multe competiții da raliu, inclusiv la renumitul WRC (Campionatul Mondial de Raliu) și Campionatul Mondial de Raliu FIA. O filială a Skoda Auto a dezvoltat mașinile de curse. Modelul modern Fabia R5 4×4 evo are la

bază modelul Skoda Fabia din a treia generație. Motorul său de 1.6 litri cu turbocompresor cu 16 supape dezvoltă o putere de 279 cp și un cuplu de 420 Nm. Această mașină supermini are o transmisie manuală cu 5 viteze și prezintă o accelerare uimitoare 0-100 km/h în 4.0 secunde, având o viteză maximă de 200 km/h.

Euautopiese.ro este partenerul dumneavoastră de încredere în domeniul pieselor de schimb

Doriți să reparați mașina fără costuri suplimentare și fără întârzieri? Deveniți clientul magazinului nostru online. Vă oferim o gamă vastă de piese de schimb, inclusiv plăcuțe și discuri de frână, lamele pentru ștergătoarele de parbriz și multe altele. În plus, derulăm în mod regulat promoții, care să vă ajute să economisiți bani. Comandați online și vă vom livra cumpărăturile în cel mai scurt timp posibil.

Leave a Comment