De ce să citești olivian.ro (blog de Olivian Breda)?

De ce să citești bloguri, în general?

 

 Deși rolul blogurilor a crescut foarte mult în ultimii ani din punct de vedere al susținerii industriei de link building, a scăzut foarte mult în materie de documentare, de relaxare prin lectură și de consultare. Pare că nu ne mai punem la îndoială ideile, principiile și convingerile și nici nu mai căutăm surse prin care să le confirmăm, darămite surse care să ne contrazică și să ne aducă argumente care să ne deschidă ochii.

Am devenit propriul soare în jurul căruia ne dorim să graviteze toate celelalte aspecte ale vieții noastre, iar fiecare dintre noi trebuie să aibă dreptate incontestabilă, mai puțin atunci când este vorba despre domeniul ”fashion”. Aici fiecare persoană care are suficient curaj să înceapă să își expună public viziunea asupra aspectului fizic și asupra stilului vestimentar reușește să adune în jurul său câțiva susținători și de aici e ca un bulgăre de zăpadă.

 

Mai este speranță

Totuși, mai sunt și bloguri care au supraviețuit testului timpului și au reușit să aducă în discuție subiecte de interes public, prin care să își atragă vizitatori și o mulțime de susținători. Când vezi un blog care a depășit 10 ani de activitate constantă, activitate susținută și care și-a păstrat profilul și nu s-a abătut de la principii, deși vorbim despre un blog personal, cum este https://olivian.ro, atunci poți să ai încredere că blogging-ul nu a murit. Că încă se citesc blogurile de calitate, că încă sunt oameni care apreciază o formă de scriere personală și foarte sinceră.

 

De ce să citești Olivian.ro?

  1. Pentru că oferă informații documentate, foarte bine argumentate și ușor de înțeles pentru toți cei care doresc să înțeleagă
  2. Pentru că are un ton care nu se dorește a fi a-tot-știutor, ci, în mare parte, informativ
  3. Pentru că atașamentul față de credință a fost și rămâne unul constant
  4. Pentru că cineva care a reușit să își păstreze chiar și interesul pentru acest blog de peste 10 ani demonstrează că face asta din pasiune
  5. Numărul mare de persoane care îi citesc articolele și sunt inspirați de ele confirmă toate punctele anterioare.

 

 

În concluzie, citiți https://olivian.ro , iar ca să aprofundați, citiți https://lumeaseoppc.ro/.

Leave a Comment