Dacă te gândesti la o afacere online, află totul despre SEO

seocom.ro
inseo.ro
invata optimizare seo

Antreprenorii sunt încurajați să lanseze afaceri pe internet, în special magazine online, de PR-ul natural generat de mass-media în ultimii ani cu privire la online și e-commerce. Adevărul este că orice antreprenor care face o analiză chiar și sumară va identifica o mulțime de oportunități în acest mediu, o serie lungă de avantaje în comparație cu o afacere offline. Până și bugetul de start și cel de operare sunt necesare la un nivel mai redus decât în cazul unui business clasic. Apoi, piața care se accesează este imensă, resurse gratuite sau ieftine se pot găsi ușor… Chiar și cu puțini angajați, o afacere pe internet poate fi susținută și crescută foarte rapid.

Capacitatea de dezvoltare și succesul în sine țin de modul de administrare a afacerii, iar o componentă esențială este reprezentată de modul prin care se atrag potențialii clienți. În cazul unei afaceri offline, a unui magazin fizic de exemplu, este nevoie ca oamenii să ajungă ușor în locație – nu întâmplător, în mall-uri și pe marile artere comerciale, acolo unde există trafic intens pietonal, chiriile sunt foarte mari. Și pe internet ai nevoie de trafic, dacă nu ai public potențial interesat, degeaba ai oferte bune și servicii de top.

Cum câștigi public online? Prin publicitate plătită, strategii de marketing eficiente, promovare pe rețelele sociale, dar înainte de orice, SEO. Dacă vrei să te bucuri de oportunitățile din e-commerce, invata optimizare seo alataturi de specialiti precum cei de la firma inseo.ro. Este bine să colaborezi cu o agenție seo specializată și să cunoști cât mai multe despre optimizarea website-ului tău în rezultatele de pe motoarele de căutare.

Prin SEO organic, se poate ajunge cel mai ușor și cel mai ieftin la vânzări cât mai multe. Spre deosebire de publicitate, unde creezi branding și eventual informezi despre oferte, în cazul SEO pur și simplu identifici natural persoanele care chiar sunt într-un anumit moment interesate de ceva din oferta ta. De exemplu, poate vinzi echipamente pentru sporturi de iarnă. Te poți promova și anumite persoane vor afla de tine, însă puțini oameni vor acționa instant și vor decide să cumpere. În schimb, prin seo, te adresezi persoanelor deja dornice să cumpere (echipamente în cazul de față) și care este foarte probabil să facă rapid o achiziție pe internet. Altfel spus, de la primul contact la convertirea utilizatorului în client este un pas foarte mic.

Poți să soliciți oferte seo pe seocom.ro sau alte website-uri specializate. „Cu ajutorul unei strategii SEO se poate ajunge repede la rezultate foarte bune pe internet chiar și pentru un website abia lansat. Timpul este prețios, evită să faci experimente pe cont propriu. Să acționezi eficient pe partea de optimizare pentru motoarele de căutare nu este un lux, nici măcar o opțiune, este o chestiune esențială și absolut necesară pentru orice antreprenor sau manager responsabil de un magazin online. SEO este de fapt nu doar pentru e-commerce propriu-zis, ci și pentru alte tipuri de IMM-uri care vor să se bucure de avantajele mediului online și să câștige clienți cât mai mulți”, explică reprezentanții unei agenții SEO.

One Thought to “Dacă te gândesti la o afacere online, află totul despre SEO”

  1. Suna bine dar nu e pt oricine. SEO ul i timp si e multa planificare. Daca esti modelul de om fara rabdare si care asteapta rezultate rapide, asta nu e pt tine

    Ca si in lumea reala, exista oameni talentati si oameni fara talent. Daca rezisti peste 24 de luni, esti pe drumul cel bun

    Imagineaza ti ca ia si 2 ani sa duci un keyword pe pagina 1

Leave a Comment