Curg amenzile în Sălaj: sumă uriașă strânsă de polițiști în doar două zile

Polițiștii au intervenit, în ultimele zile, la peste 30 de evenimente la care au fost solicitați pentru a menține siguranța publică, majoritatea sesizate prin 112. De asemenea, au fost sesizate 11 infracțiuni și au aplicat sute de sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale.

În zilele de  6 și 7 octombrie, poliţiştii din Sălaj au organizat acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Polițiștii au intervenit la 33 de evenimente, dintre care 30 au fost sesizate prin 112. Din cele 11 infracţiuni constatate, două au fost  la regimul circulaţiei rutiere (conducere fără permis și conducere sub influenţa băuturilor alcoolice), cinci contra patrimoniului (furturi și tentativă de furt), iar diferenţa au constituit alte fapte. De asemenea, poliţiştii au aplicat 428 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 138.285 lei. Totodată, în cadrul activităţilor desfăşurate au fost reținute şi 13 permise de conducere, precum și opt au fost retrase șapte certificate de înmatriculare. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătit să intervină atunci când situaţia o impune.

Foto © Magazin Sălăjean

 

 

 

Alte articole

2 Thoughts to “Curg amenzile în Sălaj: sumă uriașă strânsă de polițiști în doar două zile”

  1. Anonim

    unde masa e politia cand ai nevoie de ea?
    ieri , pe ploaia aia mocaneasca, in spatele scolii Simion Barnutiu a fost scandal din cauza unui sofer tanar, care a fortat intrarea cu masina intre bunici, mamici si COPII !!

  2. Vlad

    Astea sunt umflate și amenzile și valoarea lor.. Vrăjeală de doi bani la care pun botul cetățenii.

Leave a Comment