Cum să îţi alegi tricourile bărbăteşti pentru un look cool pe timp de vară

Un tricou simplu, de calitate, și o pereche bună de jeans reprezintă baza garderobei masculine. Dacă vei ști să-ți alegi corect tricourile care te vor însoți în această vară, vei avea parte de ținute smart și confortabile pentru tot sezonul. Una dintre regulile pe care trebuie să le ai în vedere când îți actualizezi colecția de tricouri este legată de gradul de deteriorare al celor pe care le ai deja în dulap. Dacă au pete de deodorant sau țesătura tocită înseamnă că a momentul să scapi de ele și să investești în noi tricouri de barbati pentru sezonul de vara.

 

Cum să alegi cele mai bune tricouri

 

Există diferite modele de tricouri la modă, suficient de adaptabile pentru diferite forme de corp și în variate stiluri de ținute. Așa cum bine știi, există tricouri cu decolteu rotund, anchior sau cu guler polo, modele simple, colorate sau cu imprimeu grafic. Cel mai versatil tricou este, fără îndoială, cel alb, simplu, cu decolteu rotund, pe care îl poți purta atât de sine stătător cât și pe sub o cămașă, la o ținută smart casual. Așadar, asigură-te că ai măcar unul în garderobă. Tricoul cu imprimeu grafic este o opțiune la modă de care te poți bucura în ținutele relaxate. Găsești modele interesante la brandul Converse.

 

Caută modele care te reprezintă

 

Regula de bază în alegerea tricoului este să optezi pentru un stil care ți se potrivește. Nu cumpăra un tricou doar pentru că este popular în tendințe. Evident, nu poți să greșești cu modelul clasic, mai ales dacă este dintr-un bumbac de calitate și impecabil executat. De asemenea, ai grijă să iei o măsură care să îți vină perfect pe corp, nici prea strâmt, nici foarte larg.

 

Dacă te orientezi după proporții, există câteva trucuri care te pot ajuta. De exemplu, un tricou cu decolteu rotund oferă mai mult volum în zona umerilor, fiind mai potrivit pentru bărbații supli, decât cele cu decolteu în V. De asemenea, dacă ai corpul lucrat la sală, fii atent la mânecile tricoului. O mânecă mai strâmtă va pune în evidență bicepsul.

 

Calitate, nu cantitate

 

Nu vrei să ai dulapul plin de tricouri de calitate inferioară, care se deteriorează după câteva purtări. Alege întotdeauna tricourile din bumbac plin, cu un procent mic de elastan, care urmează relaxat linia corpului. Calitatea bumbacului este esențială nu doar pentru aspectul impecabil, ci și pentru durata de viață a tricoului tău. Nu cumpăra piese ieftine pentru că te gândești că vei investi oricum și sezonul viitor. Detaliile fac întotdeauna diferența, chiar și în cazul unui tricou simplu. În plus, nu uita că tricoul este o piesă de bază în garderoba ta!

 

Leave a Comment