Cu noile cuptoare de la PEFOC gătești pizza la tine acasă în stil italian veritabil

Cu noile cuptoare de la PEFOC gătești pizza la tine acasă în stil italian veritabil

Revoluția umanității a început din timpuri străvechi odată cu stăpânirea focului de către primii oameni care au căutat o sursă constanta de căldură, lumină, protecție în timpul nopții, dar mai ales, un mod extraordinar de a găti și diversifica hrana. Așadar, nimeni nu poate să conteste faptul că focul, a rămas și în zilele noastre, un element esențial pentru supraviețuire și evoluție socială.

 

Poate și de aceea ne simțim atât de special în jurul lui, fie că este vorba despre un foc de tabăra sau din cel al cuptorul care ne învăluie în miresmele cozonacilor aburinzi, a pâinii proaspete de casă sau în mirosul de pizza rumenită pe jarul incandescent al lemnelor de foc.

 

De data aceasta, prietenii noștri de la PEFOC, companie 100% românească cu tradiție de peste 20 de ani în oferirea de soluții termice alternative și șeminee de cea mai înaltă calitate,  ne propun o gamă de premium de cuptoare perfecte pentru preparea celor mai delicioase mâncăruri și mai ales pentru pizza aceea coaptă pe vatră în stil autentic italian, gata să fie servită în mai puțin de 2 minute, la o flacără de 400-500°C!

 

Așadar, vom vorbi despre un model profesional de gratar cuptor gradina Alfa One – liderul mondial în fabricarea cuptoarelor rezidențiale, pe lemne și gaz, pentru curte și terase, datorită tehnologiilor și design-ului original, brevetate de către companie. În alte cuvinte, dacă iubești gustul de pizza, pâine și plăcinte coapte pe vatră, această gamă inedită de cuptoare s-ar putea să fie cea mai bună achiziție pentru sesiuni de gătit în grădina sau terasa casei tale.

 

Și pentru că o experiență de gătit superioară necesită echipamente pe măsură, tocmai de aceea, Pefoc propune cuptoare premium ce oferă o experiență culinară elegantă și de înaltă performanță. Materialele folosite sunt rezistente la condiții meteo nefavorabile și au o capacitate deosebită de izolare termică. Spre deosebire de grătarele electrice precum modelul gratar Weber pentru apartament, aceste cuptoare puternice ajung la temperaturi de până la 500°C în numai 10 – 15 minute și gătesc o pizza tradițională în 1-2 minute, reducând astfel consumul de energie și timpul de așteptare.

 

Datorită tehnologiilor patentate care combină cărămida refractară la interior cu o structură exterioară din oțel inoxidabil, cuptoarele Alfa One se încing într-un timp extrem de scurt. Sunt ușor de folosit și sunt gata de utilizare după despachetare fără să trebuiască să faci lucrări de construcție, tâmplărie sau reamenajare. Așezi cuptorul unde vrei, în grădină, în curte sau pe terasa unui restaurant și te bucuri în cel mai scurt timp de pizza, pâine, plăcinte, fripturi și deserturi calde.

 

Deși aceste cuptoare speciale sunt perfect adaptate pentru a coace pizza autentică la 450°C, nimic nu te oprește să le folosești la temperaturi mai joase pentru a coace pâine, cozonaci, plăcinte, fripturi, legume, prăjituri sau orice alte preparate îndrăgite cu care să-ți surprinzi familia sau gașca numeroasă de prieteni gurmanzi.

 

Așadar, dacă ești curios și nerăbdător să experimentezi gătitul pe vatră în stil veritabil italian, accesează chiar astăzi, magazinul on-line www.pefoc.ro al meșterilor din Sibiu și alege în funcție de buget, pornind de la o întreaga gamă de cuptoare și grill-uri pentru gătit afară sau indoor, până la aschii pentru afumat și toate accesoriile necesare pentru un grătar perfect alături de toți cei dragi.

 

În plus, transportul produselor voluminoase este asigurat până la tine acasă gratuit și extrem de rapid, în maximum 48 de ore de la confirmarea livrării, așadar, încă un motiv suplimentar să apelezi la produsele și serviciile premium ale unei echipe de profesioniști desăvârșiți cu sloganul “Noi facem tot. Tu pui pe foc!”