Continuă implicarea pompierilor sălăjeni în misiunile de sprijinire a refugiaților

Nenumărați voluntari din rândul pompierilor sălăjeni participă la misiunile umanitare coordonate de Crucea Roșie – Filiala Sălaj, misiuni organizate cu scopul sprijinirii refugiaților din Ucraina.

Cadre și voluntari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj au participat la misiunile umanitare derulate de către Crucea Roșie Sălaj pentru ajutorarea refugiaților. Produsele care constau în alimente, jucării, pături, elemente de igienă personală,  au fost sortate, strânse, ambalate și pregătite pentru transport către oamenii  din Ucraina care au mare nevoie de ele.

One Thought to “Continuă implicarea pompierilor sălăjeni în misiunile de sprijinire a refugiaților”

  1. […] Nenumărați voluntari din rândul pompierilor sălăjeni participă la misiunile umanitare coordonate de Crucea Roșie – Filiala Sălaj, misiuni organizate cu scopul sprijinirii refugiaților din Ucraina. Cadre și voluntari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj au participat la misiunile umanitare derulate de către Crucea Roșie Sălaj pentru ajutorarea refugiaților. Produsele care constau în alimente, jucării, pături, elemente de igienă personală,  au fost sortate, strânse, ambalate și pregătite pentru transport către oamenii  din Ucraina care au mare nevoie de ele.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment