Consiliul Judeţean şi municipalitatea îşi dau mâna pentru a reabilita un drum judeţean

Autorităţile judeţene intenţionează să depună spre finanţare, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, un proiect de reabilitare a drumului judeţean DJ 191C Nuşfalău-Crasna-Zalău-Creaca, inclus în Traseul regional Transilvania de Nord.
Dat fiind faptul că respectivul drum propus spre finanţare traversează municipiul Zalău, care administrează, de altfel, acest sector de drum, dar şi din nevoia de a respecta prevederile impuse de Ghidul solicitantului, Consiliul Judeţean Sălaj va încheia un acord cu UAT Zalău, „privind asumarea faptului că la momentul recepţiei lucrărilor implementate prin proiectul finanţat prin POR 2014-2020, întregul traseu este funcţional în integralitatea sa, inclusiv sectorul de la kilometrul 28+150 – 41+242, aflat în administrarea unităţii administrativ-teritoriale Zalău, care nu este abordat în cadrul acestui proiect”.
DJ 191C este un drum de clasă tehnică IV, ce îşi are originea în DJ 191D (localitatea Nuşfalău) şi străbate localităţile Huseni, Ratin, Crasna, Meseşenii de Jos, Aghireş, Brebi, Creaca şi are punctul terminus în DJ 108A (localitatea Creaca). Tronsonul de drum care face obiectul investiţiei are o lungime totală de 36,8 km şi este constituit din traseul drumului judeţean menţionat, excluzând sectorul situat pe raza Zalăului, în lungime de 13,1 km.

Alte articole

5 Thoughts to “Consiliul Judeţean şi municipalitatea îşi dau mâna pentru a reabilita un drum judeţean”

 1. vio

  mai mergeti dracului cu promisiunea voastra ca de 30 de ani tot promiteti si arata ca in evul mediu nu v-ar mai rabda pamintul de gunoaie umane ce sinte-ti

  1. Anonim

   Votati, in continuare, PSD-ul care a transformat Salajul in cel mai sarac judet din Transilvania! Tot inainte, tovarasi!!

 2. Anonim

  Pana la urma Psd a rezolvat Valcau-Sig. La Bode nu i-a reusit.

 3. Anonim

  Dar municipalitatea ramine cu mana goala ca si pana acum,praf in ochii prostilor .Minciuni de campanie marca psd !

 4. Anonim

  Marc comanda,Ciunt pune botul,zalauanii o incaseaza !

Leave a Comment