Concediile de odihnă şi pensionările anticipate pentru polițiști și militari sunt suspendate

Guvernul aprobat un proiect de OUG privind modificarea statutului poliţiştilor şi statutului militarilor, astfel încât să poată fi întrerupte concediile de odihnă ale acestora și să fie suspendate prevederile legate de pensionare anticipată, pe perioada stării de urgență. De asemenea, detaşarea personalului în vederea efectuării misiunii se va face obligatoriu fără acordul angajatului.
M. S.

8 Thoughts to “Concediile de odihnă şi pensionările anticipate pentru polițiști și militari sunt suspendate”

 1. Anonim

  Sa-i vedem cum e cand isi si meria salariile.

  1. Anonim

   Doamneeee cata răutate!!!!! Si ne mirăm ca vine urgia peste noi?De ce nu v-ati facut politisti si jandarmi nu carcotasi?

 2. Ceea ce nu spune nimeni, oricat am lasa politica de-o parte,

  e ca situatia era cu totul alta daca in ultimii 3 ani, PSD-ul, in loc sa tripleze populist salariile bugetarilor din administratia publica si indemnizatiile parlamentarilor, respectiv sa dea pensii speciale la toata clientela politica (magistrati, primari, viceprimari, etc), construia acele spitale regionale cu care s-au tot laudat…Mai mult, ca niste misei, au devalizat rezerva guvernamentala dand pomeni electorale propriilor primari si lasand Romania in genunchi in fata crizie COVI-19. Asa ca Ciolacu et comp ar face bine sa puna batista pe tambal, cum se spune.

 3. Unii cu binele, altii cu raul...mereu aceiasi

  Cand ne-a fost bine, tot binele s-au dus spre (unii) bugetari, cei din privat ramanand ai nimanui. Acum la rau, tot ala din privat trage greul, luand 75% din salariu, in timp ce bugetarii si pensionarii de lux, iau venituri 100%, chit ca stau acasa…

 4. Pacat ca a venit criza asta si ca PNL-ul nu a avut sange in instalatie

  Sa aduca toate veniturile romanilor bugetari la nivelul de dinaintea funestelor guvernari PSD-iste, care au majorat niste salarii si pensii, din pix, fara nicio baza reala.

  1. Anonim

   reducerea se poate face pe o perioada limitat de timp si ei o puiteau face !! si sa fie reduse toate veniturile de la stat si regii autonome si societati cu capital de stat !!! maxim 1.000-2.000 de euro impozabil 🙂
   iar toate pessiile speciale impozitate cu 95% ce depaseste pensia medie pe tara !!

 5. greu sa te dai cu dusteru tata ziua?

  poa sa stea linistiti pana la 60 de ani in campul muncii.ce-ai asa greu sa te dai cu dusteru tata ziua.Mai iei o lecitina ca sa nu uiti sa pornesti girofarul.

 6. Anonim

  Mulți proști!

Leave a Comment