Comunicat de presă: Compania de Apă Someș lansează plata online și pe telefon a facturilor

Începând cu data de 2 Decembrie 2019, Compania de Apa Someș S.A. lansează facilitatea de plată on-line, pe pagina de web a societății – www.casomes.ro – a facturilor privind serviciul de alimentare cu apă și de colectare-epurare ape uzate.

Modulul de plată on-line pe pagina de web a societății va înlocui, începând cu data sus-menționată, vechiul modul de vizualizare a facturilor. Logarea clienților care au avut deja cont creat pentru accesarea vechiului modul de vizualizare, pe noul modul de vizualizare și plată se va face folosind adresa de e-mail de pe care s-a creat contul de acces la modulul vechi de vizualizare și parola folosită pentru a crea acel cont. În cazul în care un client a avut mai multe conturi pe modulul vechi de vizualizare a facturilor (puncte de consum diferite ale aceleiași companii, administratori cu mai multe blocuri etc.) acestea vor fi comasate într-un cont unic pe noul modul de plată, care va putea fi accesat cu adresa de email de pe care s-a creat contul inițial și cu o nouă parolă unică (în locul parolelor multiple aferente conturilor anterioare).

În termen de două săptămâni de la lansarea noului modul de plată online pe pagina de web, Compania de Apă Someș va lansa și o aplicație mobilă – MyCAS – având aceiași funcționalitate ca și modulul web, facilitând plata facturilor și de pe tefonul mobil. Aplicația MyCAS poate fi descărcată de pe Google Play (Magazin Play pentru limba română) pentru telefoanele mobile de tip android, respectiv de pe App Store în cazul telefoanelor iPhone, precum si de pe pagina de web a societăţii.

Biroul Relaţii Publice si Mass-Media

2 Thoughts to “Comunicat de presă: Compania de Apă Someș lansează plata online și pe telefon a facturilor”

  1. Anonim

    ERA CAZUL COMUNISTILOR. VOI ERATI CU UN SECOL IN URMA. DAR TOT NE PURTATI PE LA GHIESEE SA VA ADUCEM SITUATIA LUNARA A APOMETRELOR. ASTA DE CE NU SE POATE FACE ON-LINE? NORMAL, NU PUTETI FACE UN LUCRU ASA CUM TREBUIE. VA CEREM PREA MULT.

  2. marius

    sa-i ajute pe oameni sa-si faca separarea ,nu sa plateasca la comun,si dupa aia plata on line

Leave a Comment