COMUNICAT DE PRESĂ

În aceste momente dificile pe care le parcurgem, operatorul de salubrizare a luat toate măsurile pentru protejarea sănătății populației și a personalului operațional, astfel încât serviciile de colectare și transport a deșeurilor municipale se desfășoară în condiții optime chiar și în condițiile instituirii stării de urgență!
Pentru a evita pericole suplimentare de infectare, facem apel către toți cetățenii care nu se află în izolare la domiciuliu sau în carantină, dar care utilizează maști de protecție și mănuși, SĂ NU PROCEDEZE LA ARUNCAREA ACESTORA ÎN CONTAINERELE DESTINATE COLECTĂRII SELECTIVE PENTRU HÂRTIE/CARTON SAU PLASTIC/METAL. Deșeurile selective ajung în stația de sortare, unde sunt sortate manual de către lucrători, iar riscul la care aceștia sunt expuși este unul foarte mare, generând un întreg lanț de îmbolnăviri.
Având în vedere Decretele Prezidențiale pentru instaurarea și prelungirea stării de urgentă în România, precum și ordonanțele militare emise în acest cadru juridic, rugăm cetățenii să respecte aceste măsuri în scopul prevenirii extinderii situației epidemice în județ și la nivel național.

Alte articole

One Thought to “COMUNICAT DE PRESĂ”

  1. Anonim

    Stati un pic! Nu era vorba că se sorteaza si deseurile menajere? Ca numai jumate din ele ajung sa fie depozitate?

Leave a Comment