Companiile pot obține profituri mari dacă utilizează programe software pentru salarii și pontaj

Tehnologia este un prieten bun pentru creșterea profitului companiilor dacă este utilizată corespunzător, mai ales prin programe speciale precum un software pontaj sau soft salarii. Există multe sarcini administrative care consumă foarte mult și energie. Acestea pot fi folosite mai optim pentru a crea strategii de creștere care, desigur, vin la pachet cu amplificarea profitabilității. De aceea este timpul ca tehnologia să fie utilizată în propriul avantaj. Iată cum:

Plata salariilor la timp și corect, fără erori este cu siguranță o prioritate pentru majoritatea afacerilor. Ei bine, un soft salarii îți poate garanta acest fapt pentru că efectuarea calculelor se realizează automat, pe baza informațiilor deja colectate: concedii, prime, bonusuri, comisioane, rețineri, etc. conform celor mai noi reglementări legislative, care sunt în permanență actualizate. Pe lângă acestea, unele softuri de salarii oferă posibilitatea trimiterii fluturașilor de salarii direct către angajați și contribuțiilor către stat. Desigur, cu o precizie crescută și fără erori de calcul.

  • Gestionarea digitală a programului angajaților printr-unsoftware pontaj

Un software pontaj este un instrument foarte util pentru gestionarea programului angajaților, în detrimentul modului manual care încă este destul de des utilizat și care ocupă foarte mult timp. Prin digitalizarea acestui proces vei câștiga flexibilitate de jonglare cu programul angajaților, o evidență mai clară asupra turelor având opțiunea de a aloca orele suplimentare într-un mod mult mai eficient. Pe lângă acest lucru, angajații pot completa direct în soft toate cererile de concedii. Într-un software pontaj foarte bine gândit, toate aceste funcționalități se vor salva automat. Pe urmă, pot fi colectate automat într-un soft salarii care se va ocupa și de calcularea salariului net.

Cum poate crește profitul prin automatizarea sarcinilor?

Automatizarea poate ajuta la reducerea costurilor, dar acesta nu este singurul beneficiu atunci când vine vorba de eliminarea proceselor manuale în cadrul departamentului de resurse umane. Atunci când nu trebuie urmărite și verificate individual toate acțiunile, nu trebuie actualizate manual informațiile. De aceea rămâne mai mult timp pentru creșterea și dezvoltarea companiei, crearea de strategii și implementarea lor. Investirea într-un software de pontaj și salarii precum dp-Payroll, automatizează majoritatea procedurilor administrative și realizează corect toate calculele salariale. Mai multe detalii despre acest soft se pot solicita la office@ucms.ro sau la telefon: 0720 534 424.

Leave a Comment