Companie românească, lider pe piața est-Europeană de generatoare pe gaz

Dacă ne-ar ruga cineva să alegem un adevăr universal, atunci cu siguranță am spune că fiecare om își dorește pentru el doar ceea ce este mai bun, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional – fie că este angajat sau patron. Oricare ar fi domeniul în care activează, pasiunile sau obiceiurile pe care le are, calitatea, lucrurile eficiente și experiențele valoroase se regăsesc întotdeauna printre priorități. Tocmai de aceea, o companie românească a decis acum mai bine de un deceniu să ajute oamenii să își mențină nivelul de viață pe care și-l doresc printr-un produs foarte eficient, pe care îl inovează în mod constant: generatorul de curent.

Un generator electric pe gaz ajută fabrici, spitale, baze militare, magazine, dar și ansambluri rezidențiale și locuințe de sine stătătoare. Toate acestea depind de un element comun – curentul electric. Acest lucru se datorează vieții moderne și evoluției tehnologiei, iar generatoarele sunt aici pentru a ne asigura că nu mai facem nici un pas înapoi, ci doar înainte, spre dezvoltare!

De ce generatoare de curent pe gaz metan?

Prima întrebare cu care se confruntă majoritatea lumii atunci când aude de un generator de curent pe gaz metan este legată de ce face cu exactitate un generator. Răspunsul cel mai simplu este acela că un generator generează curent, desigur. Răspunsul complex explică faptul că un generator curent pe gaz metan sau pe orice alt tip de combustibil înlocuiește, practic, curentul care vine de la rețeaua principală de alimentare, cea la care suntem cu toții racordați.

Aceste generatoare pot fi folosite drept surse principale de curent, în zonele dezavantajate sau mai greu accesibile, de exemplu, deoarece nu trebuie făcută nici o legătură la rețeaua principală.

Totuși, de cele mai multe ori, generatoarele de curent electric sunt folosite ca surse secundare de energie, surse alternative. Acest lucru se datorează faptului că în foarte multe industrii sau orice alt tip de afacere este nevoie constantă de curent electric. Desigur, oprirea unor procese industriale provoacă complicații mult mai mari decât lipsa alimentării cu curent a unui simplu birou cu calculatoare, deoarece în procesele industriale se pot pierde o mulțime de bani, chiar și dacă activitatea s-a oprit doar pentru câteva secunde. Prin urmare, generatoarele sunt folosite drept soluție ”salvatoare”.

Majoritatea generatoarelor moderne sunt autonome, acest lucru însemnând că pornesc singure atunci când detectează oprirea rețelei electrice principale. Iar oprirea rețelei electrice principale se poate datora unei multitudini de factori imprevizibili care pot genera avarii foarte mari şi costisitoare, niciodată nefiind sigur cât de mult timp va dura până rețeaua principală va deveni din nou funcțională.

Principalul avantaj al generatoarelor electrice pe gaz metan este că sunt autonome. Chiar mai mult decât cele care funcționează pe alt tip de combustibil, deoarece acestea se leagă direct la țeava de gaz, alimentarea fiind făcută constant. Așadar, nu există rezervoare care să trebuiască mereu umplute și generatorul poate porni imediat atunci când este cazul, în orice situație, chiar și în cazul unor fenomene termice severe. Mai mult, un generator electric pe gaz metan costă mult mai puțin decât celelate – de la cumpărare, la instalare, mentenanță și service. Este ideal!

Endress Group România, liderul pe piața generatoarelor

Endress Group România sunt liderii pieței din Europa de Est în domeniul generatoarelor, iar atunci când vine vorba de generatoare pe gaz, nu dezamăgesc!

Compania produce acest tip de generatoare special pentru activitățile industriale, deoarece au o putere între 40 și 680 kva. Acest lucru înseamnă că atât design-ul, cât și componentele și întregul mod de funcționare sunt adaptate pentru procese industriale, care consumă mult și au nevoie de siguranță sporită în ceea ce privește curentul electric.

 

Atunci când cumperi un generator curent pe gaz nu trebuie să grăbești procesul de achiziție, ci să te interesezi despre toate avantajele ale unui astfel de generator şi care este producătorul cel mai apreciat de pe piaţă pentru calitate, eficienţă şi durabilitate.

 

Cum cei de la Endress Group România produc generatoare gaz special pentru activitățile industriale, cel mai bun sfat de care ar trebui să ții cont este acela de a investi într-un generator performant, proiectat și produs de o companie care chiar știe ce face, care își demonstrează profesionalismul an după an! Așa că  nu mai sta pe gânduri, fă o alegere mai mult decât potrivită și asigură productivitatea cu o soluție energetică alternativă!