CNAIR a anunțat câștigătorul pentru proiectarea tronsonului Baia Mare – Jibou – Dej, al Autostrăzii Nordului

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat câștigătorul pentru elaborarea Studiilor de fezabilitatate pentru ultimul segment din Autostrada Nordului, respectiv pentru traseul Baia Mare – Jibou – Dej (Lotul 1) și Dej – Bistrița (Lotul 2). Este vorba despre Asocierea Quadrante Viaponte și Consultanță SRL (lider de asociere) – SC Metroul SA – Capital Vision SRL, câștigătoare în cadrul ambelor loturi ale procedurii de achiziție publică.
Valoarea ofertată pentru proiectarea Lotului 1: Baia Mare – Jibou – Dej este de circa 12,75 milioane de lei (fără TVA), iar pentru Lotul 2: Dej – Bistrița, de aproximativ 8,4 milioane de lei (fără TVA). Durata contractelor de proiectare este de 18 luni de la data începere contractului, din care 14 luni sunt alocate elaborării Studiilor de Fezabilitate.
Semnarea contractelor de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.
M. S.

2 Thoughts to “CNAIR a anunțat câștigătorul pentru proiectarea tronsonului Baia Mare – Jibou – Dej, al Autostrăzii Nordului”

  1. […] CNAIR A ANUNȚAT CÂȘTIGĂTORUL PENTRU PROIECTAREA TRONSONULUI BAIA MARE-JIBOU-DEJ, AL AUTOSTRĂZII NORDULUI Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat câștigătorul pentru elaborarea Studiilor de fezabilitatate pentru ultimul segment din Autostrada Nordului, respectiv pentru traseul Baia Mare – Jibou – Dej (Lotul 1) și Dej – Bistrița (Lotul 2). Este vorba despre Asocierea Quadrante Viaponte și Consultanță SRL (lider de asociere) – SC Metroul SA – Capital Vision SRL, câștigătoare în cadrul ambelor loturi ale procedurii de achiziție publică. Valoarea ofertată pentru proiectarea Lotului 1: Baia Mare – Jibou… Citeste mai mult […]

Leave a Comment