Club de noapte din Zalau, sanctionat de agentii comunitari

Club de noapte din Zalau, sanctionat de agentii comunitari

Cetatenii care parcheaza ilegal autoturismele si cei care arunca mizerii pe spatiul public din municipiu ocupa primele pozitii in lista sanctiunilor aplicate de agentii comunitari, in saptamana 28 octombrie – 4 noiembrie. In total, in intervalul mentionat, agentii comunitari au scris aproximativ 34 de sanctiuni contraventionale, insotite de amenzi de peste 5.000 de lei. Printre cei sanctionati se numara si patronul unui local din Zalau.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Comunitare Zalau, Lucian Trif, dintre cetatenii sanctionati, 25 s-au ales cu amenzi in valoare totala de 5.250 de lei. In perioada analizata, agentii comunitari au sanctionat contraventional 13 persoane care au parcat autoturismele in alte locuri decat cele special amenajate, un sofer care a rasturnat o jardiniera din beton cu autoturismul personal, precum si zece persoane care au aruncat pe domeniul public resturi de tigari, coji de seminte, ambalaje, etc.

Totodata, doua persoane s-au ales cu sanctiuni pentru tulburarea ordinii si linistii publice, alte cinci pentru ca au apelat in mod repetat la mila publica, in timp ce alti doi cetateni au primit sanctiuni, unul pentru consum de bauturi alcoolice pe domeniul public iar celalalt pentru provocare de scandal in locuri publice. De asemenea, agentii comunitari au sanctionat patronul unui club din oras, pentru faptul ca nu a fost respectat orarul de functionare, a declarat purtatorul de cuvant.

In perioada mentionata, agentii Politiei Comunitare au raspuns la 28 sesizari ale cetatenilor, din care un numar de 22 au fost rezolvate pe loc, iar restul au fost transmise institutiilor abilitate pentru competenta solutionare.

Alte articole

Leave a Comment