CIUCĂ: „De la 1 aprilie, consumatorii casnici de energie electrică vor beneficia de o nouă schemă de protecţie”

Consumatorii casnici cu un consum lunar de până la 300 kw/oră vor beneficia, de la 1 aprilie, de o nouă schemă de protecţie, a anunţat, premierul Nicolae Ciucă, conform Agerpres.

„De la 1 aprilie, consumatorii casnici cu un consum lunar de până la 300 kw/oră vor beneficia de o nouă schemă de protecţie, care va include TVA redusă la 5%, precum şi compensarea certificatului verde şi a bonusului de cogenerare pentru consum. Vom reduce costul energiei electrice la consumator prin compensarea bonusului de cogenerare şi contravaloarea certificatelor verzi”, a declarat Nicolae Ciucă la Palatul Victoria.

Şeful Guvernului a mai anunţat că va fi elaborată o schemă de sprijin şi pentru gaze naturale.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

5 Thoughts to “CIUCĂ: „De la 1 aprilie, consumatorii casnici de energie electrică vor beneficia de o nouă schemă de protecţie””

 1. Mihai

  Știți cu toții ce reprezintă ziua de 1 Aprilie! Așa ca…. ca …… va fi exact cum e acum! Voi l-ați văzut in seara asta ce mesaj a transmis! Citea de pe promoter ce ii-au scris alții! Rău ne-ai mai pedepsit Doamne!

 2. Ela

  Ăsta ii pus acolo de panoplie! In loc sa fi rămas in istorie ca unul dintre cei mai mari generali s-a lăsat ademenit și devine mascota acestei alianțe! Uitati-va la el! Habar nu are cu ce probleme se confrunta aceasta tara! Iar mai marele ne vorbește despre încălzirea globală , golf, schi și ….România educata ! Vai de noi!!!

 3. Liberalism utopic și criminal

  Ideea e bună dar, nu rezolvă mare lucru, compensările sunt date tot din banii românilor. De ce să se îmbogățească unii pe spinarea românilor ? Ideologia liberală, a liberalizării prostești este nu numai utopică ci, de-a dreptul criminală pt români. Pt cu furiții care au votat cu liberalii suferim toți !

  1. Anonim

   Fratele meu.Nu vreau sa par nostalgic dar necazul a inceput odata cu lichidarea lui Ceausescu.Nu ca-i pasa lui de noi ca popor,dar macar era un patriot.Nu si-a vandut tara,ba dimpotriva era mandru s-o aduca virgula cat mai aproape de performantele altora mai avansate.Putin,am simtit si noi din asta.Nu prea aveam ce manca dar aveam case si mai ales nu aveam stresul asta care ne omoara pur si simplu.Grija zilei de maine in conditiile astea este groaznica.Injurati-ma,scuipati-ma dar asta este parerea mea.

 4. Eu

  Ai perfecta dreptate 9.23!👍

Leave a Comment