Citadin face angajări ca să poată aplica planul de investiţii impus de Primăria Zalău

Hotărâţi să îmbunătăţească aspectul Zalăului, reprezentanţii municipalităţii au pregătit un plan generos de investiţii pe care echipele Citadin trebuie să îl implementeze în cursul acestui an.
Obiectivul declarat de către autorităţile locale îl reprezintă „creșterea calității lucrărilor executate, precum și creșterea volumului de lucrări cu 30-40 la sută față de anul precedent”, în acest sens urmând să fie suplimentat numărul de angajați pentru lucrări de asfaltare, bordurare, pietruire, refacere terasamente, iar lucrul să se desfăşoare în două schimburi sau schimburi prelungite.
Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Zalău, pentru 2017 sunt prevăzute lucrări de întreținere, reparații curente și reparații capitale pe străzile din municipiu. Mai exact, de la plombări asfaltice, executarea de covoare asfaltice şi îmbrăcăminți bituminoase din două straturi, la înlocuirea bordurilor uzate și degradate, cu borduri noi, repararea de șanțuri și rigole și lărgiri de străzi.
Lucrările de reparații capitale vizează bulevardul Mihai Viteazul (zona Welthaus), trotuarul Calea Crișeni şi Gh. Doja, şi străzile Teodor Tușer, George Coșbuc, Freziilor, Oborului, C.D.Gherea,C. Coposu, Tipografilor, Crângului, Toporașilor, Brândușelor, Ghioceilor și T. Arghezi. „Sunt prevăzute inclusiv lucrări de refacere trotuare din pavaje de beton și reparații ziduri de sprijin, poduri și podețe, activități de salubrizare, întreținere și înfrumusețare zone verzi, lucrări de întreținere și reparații socluri pentru 11 statui din oraș, lucrări de întreținere și reparații la fântânile publice, cât și lucrări de întreținere cursuri de apă”, au transmis reprezentanţii Primăriei.
În program sunt prevăzute lucrări de reparații și betonare a 10 platforme de stații de autobuz. De asemenea, se vor executa lucrări de reparații pentru 3 platforme stații taxi (Piața Iuliu Maniu – în fața clădirii Transilvania, Strada Armoniei – zona Școlii Gimnaziale “Iuliu Maniu” și Strada Simion Bărnuțiu – vizavi de blocul A4.). În program este prevăzută și amenajarea a două stații de autobuz în zona industrială.
La capitolul locuri de parcare, în acest an vor fi amenajate trei noi platforme. Se vor executa lucrări de amenajare parcări în cartierul Porolissum, pe Strada Teofil Moldoveanu, în zona Bl. S19–S23, S18-S24; în zona Străzii Ioan Nechita, pe intersecția cu Str. Voievod Gelu și pe Strada Corneliu Coposu, vizavi de fântâna arteziană, în zona intersecției cu Strada Kossuth Lajos.

5 Thoughts to “Citadin face angajări ca să poată aplica planul de investiţii impus de Primăria Zalău”

 1. Anonim

  NEAMURILE LUI BALAJEL IS BUNE AICI!

 2. K

  Mai angajati-l pe God in cateva posturi

 3. Anonim

  taximetristii numai de asta aveu nevoie ,locul de stationare fara gropi in rest cat de multe gropi !

 4. Anonim

  C Coposu si celelalte au fost cuprinse in plan anul trecut , de ce nu s-a indeplint (cinci…)planul?

 5. Si dupa ce terminati borduriada si nu mai este necesar lucru in doua schimburi, ce o sa faceti cu noii angajati? Mai bine va-ti ocupa de de o mai buna organizare a muncii cu oamenii pe care ii aveti. La ora 9 ei nu au inceput lucrul, ka orele 14 nu mai sunt pe santier. Si prea multi sefi in aceste structuri

Leave a Comment