Cele mai comune tipuri de rochii din garderoba unei femei

Rochiile sunt cele mai importante piese vestimentare din garderoba unei femei. De astfel, există câteva modele de rochii care nu pot lipsi din dressingul pasionatelor de fashion, iar specialiştii de la Neer le prezintă pe fiecare. Fără aceste rochii, garderoba ar fi incompletă.

Rochia autumn din bumbac

Toamna este anotimpul în care rochiile din bumbac sunt foarte purtate. O rochie autumn bumbac realizată din fibre de calitate şi cu imprimeuri interesante este soluţia optimă pentru o ţinută fashion. În acest sens sunt recomandate culorile de sezon, cum ar fi oranj, galben şi verde spre galben sau maro, arămiu, roşu şi cărămiziu. Se poate opta şi pentru o rochie de toamnă cu fond închis şi imprimeuri colorate. Aceste rochii pot avea diverse croiuri şi forme, în funcţie de silueta şi de stilul personal, însă nu pot lipsi din dressing, pentru că fiecare femeie le va simţi lipsa toamna.

Rochia neagră

Rochia neagră sau little black dress este soluţia salvatoare la toate evenimentele importante. O astfel de rochie este cea care va salva orice femeie atunci când nu îşi găseşte ţinuta potrivită pentru o seară în oraş, un banchet sau o nuntă. Această rochie vine, de asemenea, în mai multe forme şi dimensiuni, însă cea clasică este cea midi, cu mâneci sau fără şi într-un design neutru însă foarte sofisticat. Fiecare femeie ar trebui să aibă o astfel de rochie sau mai multe în dressing, alături de o pereche de pantofi negri stiletto.

Rochia maxi de vară

Pentru vară, rochiile maxi sunt cele mai căutate. Acele rochii vaporoase şi cu imprimeuri sunt cele care colorează vara. O astfel de rochie este potrivită atât pentru serile pe plajă, cât şi pentru plimbările în oraş. Oferă lejeritate şi comoditate. În plus, aceste rochii permit deplasarea şi relaxarea fără ca purtătoare să îşi facă griji cu privire la modul în care stă. Vântul care bate printr-o astfel de rochie este foarte răcoros pentru că aceasta este lucrată din materiale vaporoase şi uşoare. De asemenea, o astfel de rochie este potrivită şi pentru petrecerile pe plajă.

Rochia lungă de seară

Indiferent dacă este în culori închise sau deschise, dreapta sau bufanta, o astfel de rochie este soluţia potrivită pentru evenimentele foarte pretenţioase de seară, cum sunt nunţile şi bancheturile. O astfel de rochie poate fi cea care o înlocuieşte pe cea neagră. Sunt persoane care au adevărate colecţii de rochii de seară, în timp ce alte persoane aleg ţinutele universale pentru evenimente formale şi poarta 2-3 rochii la toate. Indiferent de situaţie, dressingul trebuie să includă minim o astfel de rochie de seară.

Acestea sunt principalele tipuri de rochii ce nu pot lipsi din dressingul unei femei, în special din dressingul pasionatelor de fashion, care vor să arate tot timpul impecabil şi care consulta cataloagele de modă în fiecare sezon pentru a afla ce este nou. Fiecare rochie are frumuseţea sa, iar o garderobă cât mai plină de rochii este foarte ofertantă pentru orice ocazie. În magazinele de profil pot fi găsite inclusiv rochii de calitate, la preţuri mici şi avantajoase.

 

Leave a Comment