Ce trebuie să știi înainte de a alege un lavoar pe blat. Avantaje și dezavantaje

În ultimul timp lavoarul a devenit nu numai un obiect util pentru baie , dar și o veritabilă piesă de decor prin formele și culorile alese sau materialele folosite de producători . În cazul în care ai în plan să îți redecorezi baia , atunci când cumperi o chiuvetă trebuie să ai în vedere mai mulți factori. Designul băii , spațiul disponibil, bugetul sau preferințele personale, toate acestea contribuie la alegerea finală .

 

Din fericire, poți să alegi dintr -o multitudine de modele, astfel încât nevoiel și preferințele tale să fie întru totul acoperite. Printre cele mai practice și elegante tipuri de lavoare se numără lavoarele așezate pe blat. Acest tip de chiuvete de baie este ideal pentru că nu ocupă mult spațiu , sunt practice și mai ales , le poți găsi într -o gama largă de modele, fabricate în diverse forme și din diverse materiale.

 

Care sunt , deci, principalele avantaje și dezavantaje ale lavoarelor pe blat:

 

Avantaje

 

  • Este versatil. Lavoarul pe blat poate fi alegerea potrivită oricărui tip de baie , pentru că poate fi găsit în orice modele îți doreș ți , așa cum sunt cele de la elesanonline.ro . Oval, dreptunghiular, pătrat , rotund, în funcție de material sau formele pe care le prezintă , poate să fie modern, clasic , sau în alte stiluri combinate.

  • Ușor de instalat/schimbat. Fie că vei monta un lavoar pe blat sau pe un dulap de baie , acest procedeu nu necesită un efort considerabil . Pe scurt, ai nevoie doar de o gaură de dimensiunea sifonului în suprafață de montaj. De asemenea, dacă la un moment dat vrei să îl schimbi, o poți face destul de ușor fără a renunta la mobilier sau la baterie.

  • Confortabil și ușor de folosit. Pentru că lavoarul este ușor de montat la orice înălțime , acesta poate fi folosit în cel mai lejer mod cu putință . Mizează pe confort, iar utilizatorul nu este nevoit să se aplece sau să se întindă suplimentar.
  • Are stil . Elegant și modern, lavoarul montat pe blat se poate transformă cu ușurință într -un element esențial al băii . Acesta reprezintă alegerea perfectă pentru un design unic și personalizat, se încadrează perfect în băi de orice dimensiune și se potriveș te minunat cu materiale neconvenționale – lemn, ciment brut, sau culori inspirate din natură sau pastel.

 

Dezavantaje

  • Ocupă mai mult spațiu . Pentru că lavoarul de acest tip este gândit să stea “ în relief” pe un blat sau pe un dulap, de fiecare dată va există o parte iesita în afară . Având margini mai subțiri sau mai groase, este clar că lavoarul pe blat va ocupă mai mult loc decât unul încastrat .
  • Poți fi stropit. În cazul în care bateria aleasă este una înalta , va există posibilitatea că în tipul utilizării să sară stropi de apă . Această problema poate fi combătută prin alegerea unei baterii potrivită lavoarului pe blat ales .
  • Mai greu de întreținut . Acest tip de lavoar este mai greu de întreținut pentru că apă care ajunge pe blat nu poate fi ștearsă direct în chiuvetă . Astfel, va fi necesară absorbirea ei cu o lavetă din hârtie sau material. De asemenea, pentru că trebuie șters și în interior și în exterior, lavoarul pe blat este mai dificil de întreținut .

 

Toate detaliile de mai sus în ceea ce privește lavoarul pe blat sunt importante pentru că te vor ajută în viitoarea ta alegere. Nouă chiuvetă de baie trebuie să fie suficient de rezistență , să fie potrivită că și dimensiuni , pentru a acoperi toate nevoile de utilizare (copii, invitați etc) dar și asortată cu stilul băii pe care ți -o dorești .

 

Sursă foto: Pixabay.com

Alte articole

Leave a Comment