Ce cadou poti sa ii oferi unui prieten rocker pentru a fi sigur ca va fi fericit?

 

Persoanele care au in grupul de prieteni rockeri si trebuie sa le ofere cadouri de ziua lor sau cu alte ocazii speciale se trezesc mereu in fata unei mari probleme: alegerea cadoului nu este una comuna! Unei astfel de persoane nu i se potriveste cu siguranta o esarfa roz, o pereche de manusi clasice sau o pereche de sosete pufoase.
Ropunct.ro propune mai multe idei si sugestii in acest sens, cu care chiar si persoanele care nu sunt familiarizate cu lumea rock pot avea succes.

Cani personalizate cu Pink Floyd

O astfel de cana neagra, cu simbolurile albumului Dark Side of the Moon este o solutie perfecta pentru un rocker. Chiar daca nu este neaparat fan Pink Floid, iar persoana care cumpara cadoul nu se pricepe la formatii rock, cu siguranta trupa fiind una clasica de muzica rock, cadoul va fi unul apreciat. In plus, pentru ca pe cana nu scrie nimic si sunt doar simboluri, multi din cei care o vor vedea nici nu vor sti despre ce este vorba. Astfel de cani personalizate se potrivesc perfect in arsenalul unui rocker.

Covorul de intrare The Rolling Stones

Un astfel de covor este ideal pentru rockerii sociabili, la care vin mereu prieteni in vizita. Acestia vor avea ocazia sa isi intampine mai departe prietenii cu un covor interesant cu The Rolling Stones care ii va introduce in atmosfera de petrecere inca de la intrare. In plus, pentru pasionatii de rock care tin la imaginea lor, un astfel de covor va dovedi faptul ca sunt atenti la toate detaliile si au grija pana si de covorul de la intrare.

O agenda Pink Floyd

Modelele de agende personalizate Pink Floyd, colorate cu coperti negre, sunt de asemenea un cadou foarte interesant si totodata elegant pentru un fan al formatiilor rock. Agenda este suficient de Dark pentru ca orice pasionat de rock sa fie multumit si suficient de flower power pentru a aduce acel ceva in plus, care sa o scoata in evidenta si sa o faca interesanta.

Cana Metallica inspirata din The Black Album

O cana cu Metallica pe care se afla sarpele de pe The Black Album este cu siguranta un cadou de suflet pentru orice fan Metallica, dar va fi foarte apreciata si de fanii altor trupe. Pentru ca Metallica este o formatie care a devenit legenda in lumea rock, este in general apreciata chiar si de cei care prefera un rock probabil mai agitat cum ar fi black metal sau de catre cei care prefera grunge, rock simfonic si alte genuri ale acestui stil.

De altfel, cana este neagra, are un sarpe incolacit pe ea si un mesaj care poate transmite orice si lasa loc de interpretari, deci intruneste toate conditiile pentru a fi apreciata de un rocker fara sa faca neaparat trimitere la Metallica.

Covorul ACDC pentru intrare

Un covor foarte interesant pentru intrare este modelul ACDC. Covorul cu mesajul “for those about to knock” este atat amuzant cat si destul de elegant fiind in varianta rosu si negru. Odata ajunsi pe un astfel de covor toti invitatii vor intra rapid in spiritul atmosferei din interior. In plus, cu un astfel de covor nu exista riscul ca bunica venita in vizita sa puna intrebari, pentru ca este doar un scris, comparativ cu cel de la Rolling Stones, iar pentru parinti cel mai sigur textul va trece neobservat.

Toate aceste exemple sunt cadouri foarte interesante pentru rockeri si sunt solutii bune pentru cei care nu au nicio idee despre ce ar putea sa ofere unui “metalist” convins.

2 Thoughts to “Ce cadou poti sa ii oferi unui prieten rocker pentru a fi sigur ca va fi fericit?”

  1. Anonim

    augusta, florin ati inteles, nu?

  2. Rockerul

    Sa va băgați în dos cănile și presurile, de un lanț pentru chei a-ți auzit, un tricou, sau pur și simplu o sticla de vin ?!
    Și rockerii sunt oameni, de cele mai multe ori mai inteligenți , mai deștepți și mai culți decât ăilalți .
    Punk Floyd…..my ass

Leave a Comment