Ce bijuterii sunt actuale în 2022?

Anul 2022 se preconizează a fi unul sub semnul stilului și al șarmului, o revenire în forță a modei anilor trecuți, dar reinterpretat, fără forțare. Acest lucru este valabil și pentru segmentul bijuteriilor și accesoriilor, fără de care o ținută poate să pară incompletă, lipsită de originalitate.

Am stat de vorbă cu specialiștii rețelei de magazine SOKOLOV Jewellery și iată care sunt trendurile în materie de bijuterii în 2022. Deci, ia notițe și grăbește-te să îți completezi ținuta cu accesoriile potrivite.

1.    Cerceii rotunzi

În acest an revenim la tradiții și prima categorie de bijuterii pe care o poți purta cu încredere sunt cerceii rotunzi. Ca un tribut adus deceniilor trecute, aceștia sunt feminini, stilați, ușor de combinat cu cele mai diverse ținute, de la cele casual la cele clasice. De exemplu, la petite robe noir sau rochia neagră clasică este o variantă bună de vestimentație care merge de minune, asortată cu cercei rotunzi din aur roz sau galben. Eventual, poți alege cercei rotunzi cu pietre semiprețioase, pentru un accent rafinat.

2.    Pandantivele sferice

Se pare că în acest an, un catalog de bijuterii nu poate să nu includă diferite bijuterii sferice, precum ar fi pandantivele. Acesta se îmbină armonios cu diferite ținute, precum ar fi o cămașă albă clasică și o fustă taior. În plus, pandantivele sferice se potrivesc de minune cu pietrele semiprețioase, care pot fi scoase în evidență corect. De exemplu, un pandantiv sferic din aur roz se potrivește de minune cu o piatră de safir sau cu un ametist.

3.    Ceasurile din aur

Opulența definește acest an, dar este una organică, cu măsură. Un ceas de aur pentru femei poate deveni un accesoriu plin de rafinament, potrivit unei ținute de business casual, de exemplu se va potrivi la un costum deux-pieces sau la o rochie de croială clasică ,

4.    Inele pe diferite falange ale degetelor

           Cu siguranță în adolescență, în telenovele sau filmele de la Hollywood, ai admirat mâinile frumoase ale actrițelor care purtau inele pe diferite falange. Poți să încerci acum acest stil curajos, deoarece în 2022 se vor purta din plin aceste accesorii. Inclusiv, poți opta pentru inele de diferite mărimi, din diferite metale prețioase și pietre semiprețioase. Regula spune că doar 3 din 5 degete de la o mână pot purta combinații de inele, pentru ca imaginea de ansamblu să fie descărcată și stilată.

Unde să găsești cele mai inedite accesorii și bijuterii calitative? Evident, în rețeaua de magazine SOKOLOV Jewelry, o companie cu renume pe piața europeană, încă din 1993. Alege din zecile de poziții, poartă cu plăcere sau dăruiește celor dragi.

Sokolov Jewelry – bijuterii inspirate de tine!