Căutați ambalaje de calitate, dar și biodegradabile? Click aici și aflați mai multe

Ambalajele de unică folosință sunt la mare căutare, sunt acele consumabile care pot face o bună impresie pentru clienți. Nu vă dați seama de asta, dar în fond ambalajele biodegradabile sunt cele care pot sau nu să echivaleze cu un plating bine făcut sau cel puțin sunt cele care denotă atenția pe care furnizorul de mâncare o acordă.

Din postura de client cu toții am fost la un moment dat puși în situația de a fi serviți cu o porție de mâncare ambalată necorespunzător. Uneori de vină poate fi chiar ambalajul în sine. Există și în această nișă producator de ambalaje biodegradabile și furnizori de bază care vă pot oferi soluții complete. Unul dintre aceștia este chiar Snick Ambalaje.

Snick Ambalaje și consumabile de care cei din domeniul food și fast-food au nevoie

Pentru cei interesați, Snick Ambalaje dispune de stoc generos de ambalaje și consumabile. Acestea sunt dedicate tuturor celor din domeniul HoReCa, fie că vorbim despre cei care gestionează un fast food, fie că este vorba de cei din domeniul food stradal, cafenele, pizzerii etc. Aici se găsesc paletine, caserole, tacâmuri, boluri și nu numai, ambalaje și consumabile specifice, toate din clasa celor biodegradabile desigur.

Cum legea actuală impune să nu mai fie folosit plasticul, toată lumea s-a orientat spre ambalajele și accesoriile din material biodegradabil, fie că vorbim de PLA, lemn sau trestie de zahăr. Click aici pentru mai multe detalii. Ambalajele de calitate nu se găsesc atât de ușor și oriunde. În plus, cei care se ocupă de aprovizionarea restaurantelor sau a altor tipuri de unități hoteliere sau în HoReCa știu cât de important este să găsească nu doar o sursă, un furnizor, ci și un stoc de calitate. Ei bine, la Snick Ambalaje le vor găsi pe amândouă.

Cum pot fi comandate și mai înainte de toate, cum pot fi testate?

Pentru cei interesați, gama de produse poate fi comandată oricând din pagina oficială. Sunt excluse astfel cazurile în care depindeți de agenți. Din magazinul online sunt ușor de ales consumabilele necesare. În plus, în funcție de valoarea comenzii și de cantitatea achiziționată – poate fi vorba de set, bulk, palet de ce nu – clienții au parte de reduceri consistente.

Înainte de a comanda o cantitate foarte mare, poate fi cerută sacoșa cu mostre. În acest sens cei de la Snick Ambalaje au ales să arate, cu maximă transparență, care este calitatea pe care o pun la dispoziția clienților. Pot fi cerute mostre din acele linii de produse de interes, fie că este vorba de tacâmuri, accesorii sau produse precum ambalaje.

Din pagina oficială veți găsi detalii despre cum puteți comanda și ce avantaje de client aveți. Interesant de subliniat că fidelitatea clienților este răsplătită aici!

Partenierate pe termen lung

De îndată ce veți descoperi acest loc veți considera că ați găsit în fapt un partener pe termen lung. Snick Ambalaje dispune de soluții bio pentru clasa de ambalaje și consumabile de care aveți nevoie.

 

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

 

 

One Thought to “Căutați ambalaje de calitate, dar și biodegradabile? Click aici și aflați mai multe”

  1. […] Ambalajele de unică folosință sunt la mare căutare, sunt acele consumabile care pot face o bună impresie pentru clienți. Nu vă dați seama de asta, dar în fond ambalajele biodegradabile sunt cele care pot sau nu să echivaleze cu un plating bine făcut sau cel puțin sunt cele care denotă atenția pe care furnizorul de mâncare o acordă. Din postura de client cu toții am fost la un moment dat puși în situația de a fi serviți cu o porție de mâncare ambalată necorespunzător. Uneori de vină poate fi chiar… Citeste mai mult […]

Comments are closed.