Casa Județeană de Pensii anunță o nouă serie de bilete de tratament

Referitor la repartiția biletelor de tratament, Casa Județeană de Pensii (CJP) Sălaj  face cunsocut că, pentru seria a 14-a, i-au fost repartizate 227 bilete în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Ocna Șugatag, Olănești, Sângeorz, Sovata, Târgu Ocna, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei cu începere din 12, 13 și 14 septembrie (în funcție de stațiune).

Biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până joi, între orele 8 -14, iar vineri între orele 8 -13. Data limită pentru ridicarea biletelor de tratament pentru această serie este 4 septembrie 2018, ora 14.

În cazul neridicării biletelor până la data amintită, acestea pot fi eliberate altor persoane îndreptățite, potrivit legii și în conformitate cu Criteriile de acordare a acestora, începând cu data de următoarea zi, până în 12 septembrie.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.

Până în prezent, în 2018, la CJP Sălaj, au fost depuse 3.666 de cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numărul de telefon 0260/622.990 – Compartiment Bilete de Tratament.

Alte articole

Leave a Comment