Care este starea pieței de cazinouri din România?

Piața de cazinouri din România  s-a dezvoltat intens în ultimii ani ajungând, recent, la un stadiu de maturitate. Odată cu intrarea în vigoare a legii ce reglementează jocurile de noroc, lucru ce s-a întâmplat în urmă cu 5 ani, piața a crescut exponențial iar serviciile oferite jucătorilor s-au îmbunătățit din punct de vedere calitativ.

Înainte de intrarea în vigoare a Legii 124 din 29 mai 2015, piața jocurilor de noroc din România, deci a cazinourilor și caselor de pariuri, nu era reglementată, astfel că jucătorii din România puteau accesa orice operator din străinătate pentru a juca. Cum în acea perioadă apăreau cazinouri online noi peste noapte, multe dintre ele reprezentau un adevărat pericol la adresa jucătorilor prin faptul că îi lăsau să își alimenteze contul dar nu le dădeau voie să își retragă câștigurile. În plus, dispăreau la fel de repede precum apăreau, iar jucătorii nu aveau certitudinea că datele lor bancare sunt în siguranță.

Siguranța jucătorilor, protejată prin lege

Odată cu intrarea în vigoare a Legii 124 din 29 mai 2015, jucătorii din România nu au mai putut accesa operatorii care funcționau în străinătate, decât dacă aceștia se înregistrau la proaspătul înființat Oficiu Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Practic, această instituție oferea licențe operatorilor de cazinouri și case de pariuri pentru a funcționa în România. Pentru a putea obține licența, operatorii trebuie să îndeplinească mai multe criterii, multe având legătură cu siguranța jucătorilor. Astfel, acum, când accesezi un cazino online ce are pe prima pagină sigla ONJN poți fi sigur că datele tale personale, cât și banii, sunt în siguranță.

Accesează cele mai bune cazinouri

De la intrarea în vigoare a legii și până în prezent zeci de operatori au primit licență din partea ONJN. Deși poți juca la toți fără probleme, dacă ai o sumă limitată pe care o poți juca în fiecare lună, trebuie să le alegi doar pe cele mai bune. Pentru a afla care sunt acestea, verifică pe casino-online-romania.com. Doar aici vei găsi recenzii ale tuturor cazinourilor din România, dar și informații despre cele mai noi bonusuri și promoții oferite de fiecare dintre ele. Nu uita să verifici cu regularitate pentru a fi la curent mereu cu noile cazinouri care primesc licență dar și care sunt cele mai atractive bonusuri.

Cum să îți maximizezi profiturile

Dacă vrei să devii un jucător de succes la cazinouri, trebuie să ai grijă la o serie de factori. În primul rând, să profiți din plin de bonusurile oferite de cazinourile licențiate. Asta înseamnă ca de fiecare dată când apare o promoție nouă și atractivă, să îți alimentezi contul. De asemenea, ai nevoie să știi regulile dar și strategii avansate pentru fiecare joc pe care dorești să îl joci. Acest lucru este crucial pentru a te transforma dintr-un jucător pierzător într-unul câștigător. Nu în ultimul rând ai nevoie de disciplină și, din păcate, de cele mai multe ori, aceasta se dobândește cel mai greu.

Leave a Comment