Căpîlnaşiu, ales în Comitetul Director al Asociaţiei Municipiilor

Primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, a participat, la finele săptămânii trecute, la Bucureşti, la Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România (AMR). Cu acest prilej, membrii AMR au ales şi noile structuri de conducere, respectiv Comitetul Director şi Comisia de Cenzori.
Primarul Căpîlnaşiu a fost ales să facă parte, pentru următorii patru ani, din Comitetului Director.
Preşedinte al AMR a fost reales Tudor Pendiuc, primar de Piteşti, iar preşedinte executiv, edilul din Oradea, Ilie Bolojan.
Comitetul Director este organul executiv al AMR, din care fac parte 31 de persoane: doi prim-vicepreşedinţi, cinci vicepreşedinţi, un secretar general, un trezorier, un purtător de cuvânt, 11 membri şi opt membri supleanţi.
AMR este o structură reprezentativă a autorităţilor publice locale din România, care acţionează în numele membrilor săi şi le promovează interesele la nivel naţional şi european. Asociaţia reuneşte toate cele 103 municipii ale României şi cele şase sectoare ale Bucureştiului.

Alte articole

5 Thoughts to “Căpîlnaşiu, ales în Comitetul Director al Asociaţiei Municipiilor”

 1. Anonim

  CICA CAPILNASIU A ACHIZIONAT DE LA MEDIAPRO LICENTA PENTRU EMISIUNEA LUI MARUTA, ASTFEL CA ORA IN CARE ELEVII ZALAUNI VOR PRIMI CALDURA SE VA NUMI HAPPY HOUR!

 2. ling.se

  Capilnasiu are capul mic si palarie prea mare. Nu este in stare sa se coordoneze darmite sa coordoneze si pe altii.

  Este o RUSINE

 3. Anonim

  Felicitari ! Bineinteles ca frustratii si rauvoitorii nu vor vedea partea buna .

  1. Anonim

   Lasa Paul bine ca tu esti destept! (pupincurist sef)

 4. Anonim

  care-i partea buna mah paulica puta mica? si tu si silaghi papati o pita degeaba prin brimarica. sa nu te gandesti tot anul ce vei face din toamna cu pruncii? degeaba o da la intors brimarele, lumea deja stie ca nu face treaba decat pentru el si sleahta care il inconjoara.

Leave a Comment