Campania de stângere de fonduri pentru Arnie continuă!

Stadionul Municipal ”Gheorghe Guşet” va găzdui sâmbătă – 9 februarie, o nouă acţiune caritabilă de strângere de fonduri pentru cunoscultul jurnalist Arnold Schlachter. Acţiunea, cu începere de la ora 11, intitulată sugestiv „Cumpără kilometri pentru Arnie!” îi aşteaptă pe toţi cei care vor să-l ajute pe Arnie să primească șansa la viață de care atâta nevoie. „Vino alături de noi şi cumpără kilometri pentru Arnie! Te aşteptăm pe Stadionul Municipal Gheorghe Guşet din Zalău, fie că vrei să alergi cu noi, fie că vrei să donezi pentru a-l ajuta pe Arnold Schlachter să se vindece de cancer. Taxa de participare: minimum 30 de lei. Banii vor intra în contul lui Arnie”, spun iniţiatorii evenimentului, un grup cu zeci de membri implicaţi în acţiunile caritabile pentru Arnold Schlachter. O altă acţiune de strângere de fonduri va avea loc, joi – 7 februarie, la Clubul Divino, începând cu ora 20. Este vorba despre evenimetul ”Împreună pentru Arnie”, un concert susţinut de: Coste Ionuţ, Albert Ionuţ, Camelia Cherecheş, Denisa Bonţe, Denisa Blaga şi Andrei Gaidoş. Intrarea la spectacol se va face pe bază de donaţie.
Cunoscutul jurnalist Arnold Schlachter a fost diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă (organe afectate: corzi vocale, laringe, faringe, trahee și esofag; necesită reconstrucție de esofag). Boala a fost depistată în fază avansată, fiind operat în urmă cu două săptămâni. Acesta a fost primul pas către salvarea vieții lui Arnie. Pentru a avea șanse să trăiască, Arnie mai trebuie operat încă o dată. Salvarea vieții lui depinde de noi, depinde de tine. Implică-te și tu pentru a-i da o șansă la viață! Donează aici pentru Arnold Schlachter: Cont în lei: RO35RZBR0000060013190890 Raiffeisen Bank Zalău; Cont în euro: RO90RZBR0000060018920272 Raiffeisen Bank Zalău. Donații se mai pot face și prin PayPal la: ancaveronicaschlachter@gmail.com
În tot judeţul Sălaj, în magazine şi spaţii publice, au fost amplasate urne mobile pentru strângerea de fonduri pentru acest caz. Toţi cei care vor să-l ajute pe Arnold Schlachter să trăiască pot participa la acţiunile precizate sau pot dona în conturile deschise special în acest sens sau în una din zecile de urne amplasate în Zalău și pe raza județului.

Alte articole

Leave a Comment