Bulevardul zălăuan a intrat în reparaţii

Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău a intrat în această perioadă în lucrări de reparaţii şi pregătire pentru sezonul rece. Reprezentanţii SC Citadin ne-au declarat că nu este vorba despre lucrări de asfaltare pe suprafeţe mari, acestea urmând să facă parte dintr-o lucrare mai amplă ce va fi efectuată anul viitor. Bulevardul este pregătit în acest moment în vederea reparaţiilor curente, pe porţiunile care necesită intervenţii, în apropierea Şcolii Simion Bărnuţiu şi a sediului ANAF, urmând ca în zilele următoare lucrările să avanseze către centru şi, ulterior, să cuprindă întreaga suprafaţă a bulevardului. Lucrările de reparaţii curente fac parte din programul de activitate al SC Citadin, program aprobat la începutul acestui an de municipalitate.

 

 

Alte articole

5 Thoughts to “Bulevardul zălăuan a intrat în reparaţii”

 1. Trebuie externalizate ac lucrari. Citadin firma de cașa Capalnasiu e catastrofa. Datorita lor arata bulevardul in halul asta !Si nu numai ….

 2. oliver

  In zalau drumul este rau . zici ca umbla cartitele pe sub asfalt .

 3. Anonim

  Mai Dinule tu știi ce vorbești? Daca nu știi taci. Citadin este cu capital de stat și până acum a fost condusă cu multă chibzuință. Întreabă pe cei care au verificat ce se întâmplă acolo. Îți vedea voi de acum risipa si huzur pesedist.

 4. Pt cei de la Citadin

  S-a „cascat” o groapa (deasupra unei grui de canal) pe unicul bulevard, la intrarea in SILCOTUB dinspre centru (intre cele doua benzi). Poate reusiti sa o „carpiti”.

 5. Anonim

  Prioritare erau gropile de la gara pana la Astralis si canalele de pe strada Crasnei.Nu stiu cum reusesc sa repare strazile si sa lase canalele astfel incat sa-ti rupi masina in ele.

Leave a Comment