Bulevardul din Zalău se închide cinci zile, de la Ceas până la Perla

În municipiul Zalău se desfășoară, în perioada 1 – 4 mai, Târgul ,,Produs de Cluj”. Pentru organizarea acestui eveniment, care presupune expunerea, în vederea comercializării, de produse alimentare tradiționale și de artizanat, dar și concerte, se vor lua câteva măsuri de restricționare a circulației.
”Din seara de marți spre miecuri, va fi blocată parcarea din zona Zahana – CEC, inclusiv stația de taxi. De miercuri, de la ora 18, se blochează circulația pe Bulevardul Mihai Viteazul, pe tronsonul trecere de pietoni de la ceas – trecere de pietoni Perla, fără să fie afectate intersecțiile spre strada Tudor Vladimirescu și spre strada Simion Bărnuțiu. Rămîne deschisă circulației strada 9 Mai. Măsurile de restricționare vor fi ridicate din noaptea de 4 spre 5 mai, iar circulația se va relua, în zona amintită anterior, de la ora 6”, ne-au declarat reprezentanții Primăriei Zalău.

6 Thoughts to “Bulevardul din Zalău se închide cinci zile, de la Ceas până la Perla”

 1. Anonim

  „Excelenta” decizie ! O porcarie mai mare nici ca se putea. Bagami-as p**a in toate „Produsele de Cluj” si sa le stea in gat celor care au aprobat nenorocirea asta !

 2. Anonim

  Minunat! Ma bucur nespus ca vin clujenii sa ne dea peste cap circulatia! Ca din pacate in orasul asta blocarea ulitei principale le da pe toate peste cap.

 3. Anonim

  Mai bine te-ai pune la somn si nu tot comenta fără rost

 4. Anonim

  De ce nu se organizeaza in spatele PRIMARIEI, ca toate celelalte evenimente, mai nou??/

 5. Anonim

  Radu Primaru sa se pregateasca de DNA nu numai cu firmele care fac circul dar si cu parcul si cu semafoarele si cu giratoriile.
  Toate sunt surse de bani si spagi… Curand bomba va exploda.

 6. Ce mi tanda, ce mi manda

  Nu mai facem „Zilele Zalaului, facem „Zilele Clujului”…circ sa fie.

Leave a Comment