Liceele sălăjene îşi prezintă oferta educaţională

 

Elevii sălăjeni sunt aşteptaţi săptămâna viitoare la o nouă ediţie a Târgului Ofertei Educaţionale. Anunţul a fost făcut de inspectorul şcolar general al judeţului Sălaj, Gheorghe Bancea, în cadrul conferinţei de presă de marţi, 29 aprilie. Deschiderea festivă a evenimentului va avea loc marţi, 6 mai, în sala festivă a Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, începând cu ora 12. „Este un eveniment important pentru orientarea şcolară şi profesională a elevilor. Astfel, timp de patru ore, până la ora 16, elevii din clasele a VIII-a sunt aşteptaţi să viziteze standurile liceelor şi şcolilor profesionale, iar cei care nu vor reuşi să consulte oferta educaţională în prima zi o mai pot face şi pe parcursul zilei de miercuri, 7 mai”, a menţionat şeful învăţământului sălăjean.
În cea de-a treia zi, respectiv joi, 8 mai, cei interesaţi vor putea consulta oferta învăţământului postliceal şi universitar, activitate ce va fi găzduită de Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, începând cu ora 13. Ediţia din acest an a Târgului Ofertei Educaţionale se va încheia cu un marş al carierei, ce va avea loc vineri, 9 mai, pe platoul de marmură din faţa Instituţiei Prefectului Sălaj.
Intitulat „Paşi în carieră”, evenimentul este organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Sălaj şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj.

 

 

One Thought to “Liceele sălăjene îşi prezintă oferta educaţională”

  1. […] Via: Liceele sălăjene îşi prezintă oferta educaţională […]

Leave a Comment