Bilete de tratament disponibile pentru pensionarii și asigurații din sistemul public de pensii

Casa Județenă de Pensii Sălaj (CJP Sălaj) informează pensionarii și asigurații din sistemul public de pensii că, pentru seria 10 de bilete de tratament, i-au fost repartizate 192 bilete în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Moneasa, Neptun, Ocna Șugatag, Olănești, Saturn, Sovata, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei cu începere din 4, 5 și 6 – august (în funcție de stațiune).

Biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până joi, între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00. Data limită pentru ridicarea biletelor de tratament pentru seria 10 este 22 iulie, ora 14.00. În cazul neridicării biletelor până în data amintită, acestea pot fi eliberate altor persoane îndreptățite, potrivit legii și în conformitate cu criteriile de acordare a acestora, începând cu data de 23 iulie, până la în 2 august.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii iunie 2019 (copie şi original)/adeverinţă eliberată de către angajator cu câştigul brut aferent lunii anterioare repartiţiei, precum şi biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie şi original).

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese zilnic și tratamentul pentru 12 zile.

Până în prezent, în 2019, la CJP Sălaj, au fost depuse 3.011 cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.

Alte articole

Leave a Comment