Beton și bucăți de asfalt aruncate pe spațiul verde în Zalău

Un fenomen care întregește tabloul dezolant al șantierelor zălăuane capătă amploare în municipiu și nicio autoritate nu pare să fie interesată în luarea unor măsuri urgente de remediere a situației, dar și de sancționare a celor vinovați. Spărturile făcute în asfaltul proaspăt așezat pe strada Gheorghe Doja, parte din E 81, făcute pentru a remedia defecțiunile succesive la rețeaua de alimentare cu apă, aduc pe lângă gropile care se înmulțesc cu fiecare zi un alt dezastru, anume aruncarea deșeurilor rezultate din spărturi pe marginea străzii de către cei care fac aceste lucrări. Astfel, pe această stradă, în dreptul magazinului Penny, lucrătorii au aruncat pe spațiul verde nu doar resturile de bitum spart, ci și beton și pietriș, amalgam care s-a întărit deja și nu mai poate fi îndepărtat decât dacă și în acest loc intervine picamerul. O altă șarjă de spărtură a fost aruncată pe spațiul verde aflat la intrarea pe strada Vânătorilor. În zadar i-au atenționat pe șefii de lucrări, zălăuanii care locuiesc în zonă. Nu interesează pe nimeni și în cea mai mare bătaie de joc, aceste spărturi zac la marginea unui drum european, demonstrând nu doar că stricăm ceea ce am construit pe bani mulți, dar poluăm și spațiul verde. Mai mult, cei care au abandonat iresponsabil aceste resturi voluminoase și greu de îndepărtat, au fost atenționați că în acel loc este și o gură de canalizare (cămin), dar acest lucru nu a contat câtuși de puțin pentru cei care continuă să ne aducă municipiul în cele mai urâte și “toxice” ipostaze.

 

 

5 Thoughts to “Beton și bucăți de asfalt aruncate pe spațiul verde în Zalău”

 1. Anonim

  Nu se sesizeaza garda de mediu? Ca boierii din primarie sforaie! Este spatiu verde, dobitocilor! Va bateti joc de noi si de orasul asta politizat de cancerul partidelor pana la os! Intra toti in municipiu prin fata acestui loc, chiar nu va intereseaza ca rad toti de noi? Gunoaie ce sunteti, cei care ati facut asa ceva si cei care nu dati cu ei de pamant.

 2. Silviu

  Iar, o sa se trezeasca (ca in cazul conductei de apa) careva ca nu-i Ciunt de vina, ca altcineva. Primarul asta nu-i deloc de vina, dar e „foarte bun”. Bun la ce?

  1. Esc

   Propun să o împrumutăm pe Clotilda voastră.

 3. ATV

  Ce poti sa mai astepti de la Primarie ? se circula cu ATV-uri pe singurul bulevard din oras, motocicletele cu viteza de 100 Km/h…polueaza fonic. Nu conteaza ca ca este duminica ori sambata. Ar trebui sa restrictioneze circulatia acestora pe bulevard ! dar cine sa propuna astfel initiative ? bine ca platim impozite.

  1. adi

   Stai linistit ca dk ateveurile ar fi mijloace de deplasare pentru saraci le-ar interzice ieri.Sa’ dk-s a beizadelelor lor n-o s-o faca-n veci.In Criseni nu se aude atv ul de pe Ghe.Doja.

Leave a Comment