Avantajele pantofilor fără toc pe care nu trebuie să le ignorați

Pantofii cu toc înalt arată incontestabil fabulos. Ei emană de sexualitate și eleganță, permițându-vă astfel să purtați o îmbrăcăminte sau o ținută elegantă în orice zi. Cu toate acestea, nu totul se învârte în jurul aspectului. O pereche de pantofi casual de damă fără toc este practică pentru fiecare zi, deoarece și picioarele dvs. merită să se bucure de confort. Pentru a vă convinge, am ales câteva motive practice pentru care purtarea pantofilor fără toc este ideală pentru fiecare femeie.

Femeile au sacrificat mult timp confortul pentru modă – mai ales când vine vorba de încălțăminte! Dar purtarea tocurilor înalte la modă poate provoca mai mult de o seară de disconfort. Acestea ar putea provoca daune permanente picioarelor și degetelor de la picioare.

1.   Sunt practici

Nu puteți elimina niciodată practicitatea pantofilor casual dama, chiar dacă nu este sexy. În timp ce îi purtați, puteți face absolut orice doriți. Tocurile nu pot fi purtate toată ziua, deoarece nu sunt ideale pentru a vă juca cu copiii, pentru a face sport sau pentru a merge undeva pe jos.

2.   Oferă un confort de neegalat

Majoritatea femeilor preferă să fie confortabile. Nu suportă încălțămintea care nu se potrivește bine sau în care le este dificil să meargă. De aceea, garderoba lor este formată din încălțăminte precum adidași, cizme și pantofi cu toc mic sau deloc. Un singur lucru este sigur; își păstrează tocurile pentru ocazii speciale.

3.   Puteți merge mai bine și mai mult

Vă veți da seama că este tipul de încălțăminte de care aveți nevoie pentru a merge pe distanțe lungi în fiecare zi, dacă vă faceți timp pentru a citi recenzii de pantofi fără toc online. De asemenea, multe femei preferă să poarte pantofi fără toc, mai ales dacă munca lor presupune parcurgerea multor drumuri, ca să prevină durerile de picioare.

4.   Purtarea lor are riscuri minime

Pantofii plați sunt mult mai siguri în majoritatea situațiilor, cu excepția perioadelor de zăpadă sau ploaie. Din motive de siguranță, pantofii trebuie să aibă o bună aderență. Dar, dacă purtați pantofi fără toc, nu vă veți prinde în grile, nu vă veți pierde echilibrul în timp ce alergați sau chiar vă plimbați.

5.   Din motive de siguranță

Veți vedea că este mult mai ușor de condus în timp ce purtați pantofi fără toc. În plus, să vă plimbați noaptea târziu pe o stradă slab luminată în pantofi plați în loc de tocuri înalte, este și mai sigur. Dacă purtați pantofi fără toc, vă va fi mai ușor să fugiți de pericol dacă vreodată cineva vă va urmări.

6.   Evitați neuromele

Neuroamele sunt o creștere anormală a țesutului nervos care se formează ca urmare a unui nerv iritat în picior. În timp ce orice activitate sau problemă a piciorului care exercită presiune pe nerv poate duce la un neurom, încălțămintea care exercită presiune pe degetele de la picioare este una dintre cele mai frecvente cauze.

Un neurom poate provoca simptome dureroase, inclusiv:

  • Furnicături, arsuri și amorțeală
  • Durere înțepătoare sau ascuțită
  • O senzație de ceva așezat în mingea piciorului
  • O senzație de ceva înfipt în pantof

 

Purtarea unor pantofi dama cu susținere atenuează presiunea pe care tocurile înalte sau pantofii cu vârf îngust o pun pe nerv și vă pot ajuta să opriți dezvoltarea unui neurom.

7.   Îmbunătățiți-vă postura

O postură bună joacă un rol important în starea generală de sănătate. Acest lucru se datorează faptului că postura dvs. implică diferite sisteme ale corpului cruciale pentru sănătatea dvs., cum ar fi nucleul și coloana vertebrală. Când stați în picioare, o postură bună implică distribuirea uniformă a greutății pe tălpile ambelor picioare și păstrarea coloanei vertebrale neutre.

Tocurile înalte fac o postură bună greu de atins, deoarece vă schimbă alinierea corpului și pun presiune pe bilele picioarelor și degetelor. Acest lucru vă obligă restul corpului să compenseze, împingând coloana vertebrală în afara aliniamentului.

Pantofii fără toc, pe de altă parte, facilitează menținerea unei posturi bune și evită uzura anormală.

8.   Gata cu umflarea!

Dacă aveți o circulație mai puțin perfectă și sunteți obișnuiți să vedeți picioarele umflate și incomode la sfârșitul zilei, pantofii fără toc vă pot ajuta. Tocurile înalte restricționează circulația sângelui la membrele inferioare, crescând riscul apariției varicelor și a rupturii venelor. Pantofii plați, pe de altă parte, vă distribuie uniform greutatea și vă mențin picioarele în poziția corectă pentru a menține mișcarea sângelui mai uniformă.

Deși purtarea tocurilor înalte oferă un set unic de beneficii pe care este posibil să nu le găsiți de la alții, asta nu înseamnă că femeile care poartă pantofi casual de damă fără toc nu au deloc stil. În realitate, există anumite situații în care purtarea de pantofi plați este mult mai practică decât tocurile înalte. În plus, unele haine se potrivesc mult mai bine cu pantofii fără toc, în loc de tocuri înalte.

Dacă încă mai aveți îndoieli pe care să le purtați, nu vă faceți griji, deoarece puteți citi întotdeauna recenzii despre încălțăminte fără toc online, pentru a obține idei excelente. Citirea acestora vă poate ajuta să veniți cu o ținută uimitor de elegantă, care să vă completeze cu ușurință pantofii fără toc.