Avantaje și dezavantaje la video chat-ul OmeTV și serviciile asemănătoare de top

OmeTV este un serviciu de video chat anonim ce s-a bucurat de o mare popularitate în ultima vreme. Peste 10 milioane de persoane au descărcat aplicația pe telefon și tabletă iar în jur de 100,000 de utilizatori se conectează zilnic. Care e secretul la această popularitate? Haideți să aflăm!

Avantaje la Ome TV

Chat-ul este disponibil gratuit și nu necesită înregistrare. Pentru a comunica, trebuie doar să te conectezi de pe calculator, tabletă sau telefon. OmeTV funcționează ca Omegle și ChatRoulette, adică te conectează aleator cu persoane necunoscute.

Principalele avantaje ale serviciului OmeTV sunt:

  • abilitatea de a indica țara, sexul și limba de comunicare
  • funcția de mesagerie scrisă și nu doar video chat
  • autotraducerea pe mesageria scrisă ceea ce ajută comunicarea cu persoane străine
  • versiunile web adaptate pentru mobil
  • aplicațiile mobile de iPhone și Android

Încă un avantaj important la Ome TV este calitatea serviciului de moderare. Site-ul are reguli stricte iar încălcarea acestora poate duce la blocarea utilizatorilor. Pe deasupra, utilizatorii pot reclama orice comportament neadecvat în timpul conversațiilor cu alte persoane. Dacă un utilizator primește multe reclamații, sistemul OmeTV îi blochează accesul acestuia la cei ce îl reclamă.

Producătorii acestei platforme se dedică întru totul calității serviciilor oferite și se asigură că sunt mereu inovatoare. Recent au adăugat și conectarea prin profilul de Facebook însă cum am precizat mai sus, înregistrarea pe OmeTV nu este necesară.

Dezavantaje la Ome TV

Printre dezavantajele acestui video chat se numără inabilitatea de a te reconecta cu o persoană de care ți-a plăcut, și asta din cauza formatului anonim de video chat ce nu ține evidența conversațiilor pe site. Asta înseamnă că trebuie să cauți printr-o grămadă de persoane până ajungi la cea cu care vrei să vorbești, care la volumul de utilizatori conectați e un fel de căutarea acului în carul cu fân. Dacă folosești aplicația mobilă atunci există o cale rapidă de a te reconecta cu cineva însă trebuie să plătești $9,99 pentru asta.

Alt dezavantaj este că chat-ul te conectează și cu bărbați și cu femei iar unor persoane nu le place acest lucru.

Alternative la OmeTV

Din fericire există multe alternative la OmeTV ce oferă posibilități precum reconectarea cu o persoană de care ți-a plăcut sau convorbiri numai cu persoane de sexul opus. Nu vom vorbi despre veterani precum Omegle sau ChatRoulette deoarece aceste platforme au și mai multe dezavantaje decât Ome TV în pofida popularității și vechimii pe piață. Îți vom prezenta servicii alternative mult mai interesante și convenabile.

ChatRandom

O alternativă bună la OmeTV care îți permite să alegi sexul și locația interlocutorilor. Are chiar și chat rooms pe diferite teme unde poți găsi persoane dornice de comunicare pe un subiect ce te interesează. Pe ChatRandom poți folosi și secțiunea specială pentru persoanele gay.

Bazoocam

Calitatea specială a acestui video chat este capabilitatea de a găsi utilizatori din apropiere. Pe deasupra se bucură și de alte opțiuni precum difuzări video live la care se pot conecta mai multe persoane în același timp, cât și mini jocuri. De menționat că materialele difuzate pe Bazoocam sunt cam deocheate.

Emeraldchat

Acest chat oferă câteva opțiuni folositoare precum un chat în grup la care se pot conecta mai mulți utilizatori în același timp și setări flexibile de căutare de interlocutori. Pe lângă filtrarea după sex, pe Emeraldchat poți filtra și după punctele de karma după site sau alte setări de acest gen. De menționat și faptul că poți trimite poze și fișiere media celorlalți utilizatori.

Camsurf

Un video chat agreat de oameni în peste 200 de țări. Producătorii lui Camsuft l-au numit un video chat complet anonim și unul dintre cele mai sigure din lume. Chiar așa și este datorită calității înalte de moderare. Beneficiezi și de filtre de căutare după locație sau limba de comunicare.

Omegle TV

Acest video chat este o adevărată comoară pentru bărbații care vor să comunice exclusiv cu femei și asta e fundația acestui serviciu — comunicarea doar între persoane de sex opus. Un alt avantaj este lipsa profilurilor false sau publicitare ce se datorează sistemului de înregistrare pe Omegle TV, unde fiecare profil de femeie este verificat. Totul bine și frumos însă acest serviciu nu este gratis. Ai totuși șansa de a-l încerca gratis o perioadă scurtă de timp prin oferta promoțională pentru utilizatori noi.

Care e cea mai bună alegere?

Sunt foarte multe servicii alternative la OmeTV iar unele sunt chiar gratuite. Altele percep o mică taxă pentru anumite opțiuni.

Pentru a găsi servciul perfect pentru tine e foarte important să nu te limitezi la o singură aplicație. Încearcă cât de multe poți și extinde-ți zona de căutare. Cine știe, poate vei găsi persoane interesante cu care poți forma o prietenie frumoasă. De unde știi că nu-ți vei găsi sufletul pereche chiar pe OmeTV sau serviciile similare?

Îți dorim să ai parte doar de conversații plăcute și sentimente pozitive!