Autospecială de ultimă generație, în dotarea ISU Sălaj

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (ISU) ”Porolissum” Sălaj urmează să primească în perioada următoare o autospecială de stins incendii de capacitate medie, în cadrul Proiectului de Finanțare Viziune 2020 – Program Operațional Infrastructură Mare. În ultimele două săptămâni, 15 autospeciale de stingere cu capacitatea de 4.000 de litri de apă, din totalul celor 276 care vor fi achiziționate în cadrul proiectului respectiv.

Acestea au plecat către: ISU Bihor, ISU Bistrița – Năsăud, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani – ISU Botoșani, ISU Brașov, ISU Buzău, ISU Călărași, ISU Caraş-Severin, ISU Cluj, ISU Covasna, ISU Dâmbovița, ISU SMURD Sălaj, ISU Satu Mare, ISU Sibiu, ISU Timiș și ISU – Teleorman. Autospecialele sunt destinate intervenției pentru stingerea incendiilor în mediul urban și rural, punându-se accent pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere.

One Thought to “Autospecială de ultimă generație, în dotarea ISU Sălaj”

  1. […] Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (ISU) ”Porolissum” Sălaj urmează să primească în perioada următoare o autospecială de stins incendii Citeste mai mult […]

Leave a Comment