Autobuzele Transurbis opresc în două staţii noi

Autobuzele Transurbis care circulă pe linia 9, Brădet-Dumbrava-Unitatea de Jandarmi din Panic, şi retur, vor opri în mai multe staţii decât până acum. Consilierii municipali au aprobat înfiinţarea a două noi staţii de îmbarcare/debarcare a călătorilor, una tur şi alta retur, pe Bulevardul Mihai Viteazul nr. 125, în zona benzinăriei Primarom şi a Pensiunii Patry`s.
Decizia vine în urma unei solicitări depuse de către reprezentanţii a şase societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea în zonă şi ai căror aproape 160 de salariaţi se vedeau nevoiţi să deplaseze pe carosabil, în lipsa unei astfel de staţii şi a unui trotuar, de la şi până la cea mai apropiată staţie de autobuz – Staţia CFR Zalău Nord.
În acest sens, în staţiile respective vor fi amenajate nişte alveole special destinate opririi autobuzelor, investiţia fiind estimată la aproape 29.000 de lei. Suma va fi asigurată din programul de întreţinere şi reparaţii al societăţii Citadin Zalău.
Autobuzele vor opri în cele două staţii noi doar la cursele efectuate dimineaţa, în jurul orei 7, şi după-masa, la ora 16.

Alte articole

4 Thoughts to “Autobuzele Transurbis opresc în două staţii noi”

 1. capalnasiu

  voi sunteti sanatosi? 29 milioane vechi pentru doua statii,va platesc la ora om si buldoexcavator si nu iesiti la atata

 2. hotii

  Pai mai trebe liuat si in calcul plusl care intra la alte locuri ca la noi asa se face trebuie si sa fure ca latfel nu poate sa doarme

 3. In rand cu lumea buna...

  29.000 lei noi = 290.000.000 lei vechi

 4. paul

  va rog pentru petroniu o statie de autobuz nu de microbuz langa lukoil in bradet ca are omul de mers sa-l vada pe primar sau sa-i plateasca darile pe la finante

Leave a Comment