Atenţie, spărgătorii de autoturisme nu au vacanţă!

 

Agenții Poliției Locale Zalău au fost doar la un pas să captureze zilele trecute, doi hoţi, ieşiţi la produs pe străzile Zalăului. Cartea-i urâtă, munca e grea, aşa că singura variantă confortabilă pentru unii adolescenţi este spartul de autoturisme. Un nou exemplu este cel petrecut pe str. Gheorghe Doja la intersecţia cu str. Mihai Eminescu, unde doi puştani au luat maşinile parcate la rând, verificând dacă şoferii le-au încuiat corespunzător.

Poliţiştii locali au fost pe fază, i-au surprins exact când dădeau lovitura, însă tinerii, iuţi de picior, au luat-o la sănătoasa conform planului prestabilit, fiecare în direcţii opuse. N-au mai fost prinşi, însă în urma acestui mic flagrant, cei doi au abandonat şi o bicicletă de culoare neagră, pe care au sustras-o cu puţin timp înainte să treacă la lucrurile mai serioase, respectiv furturile din auto.

Batem din nou monedă pe soluţia deosebit de utilă, legată de camerele de luat vederi din oraş. Poate pentru noile bugete care vor urma, consilierii locali vor propune şi vor aproba un sistem cu adevărat eficient de supraveghere, poate şi un mic dispecerat care să monitorizeze în timp real cel puţin zonele importante din oraş, sau măcar un sistem care să păstreze imaginile într-o arhivă, pentru a putea fi ulterior folosite de autorităţi în vederea depistării celor care ne distrug sau sustrag bunurile.

 

6 Thoughts to “Atenţie, spărgătorii de autoturisme nu au vacanţă!”

 1. Anonim

  Ce-s astea?Povesti vanatoresti sau pescaresti?

  1. Anonim

   Sunt oameni in serviciu, desteptule. Ce ti se pare atât de incredibil ca doi pusti n au fost prinsi. Numai critica si ironie sunteti unii!

 2. zoom

  De ce n-au tras cu arma spre ei?

 3. dan

  la ce burta au cei de la locala,cum sa-i prinda niste paraziti pe astia cum dracu ii selecteaza

 4. Cosmin

  Portita spre castiguri! Chiar si oamenii obisnuiti, fara experienta in afaceri, pot castiga bani cu acest sistem cu totul revolutionar! Nu e nevoie sa recrutati oameni sau sa construiti retele! Castigul depinde numai si numai de dvs! Va asteptam in echipa noastra! Cereti acum detalii la adresa de email: cosminstoica2015@yahoo.com

 5. Mihai Viteazu

  Cum sa i prinda cand au la kg….

Leave a Comment