Atenție! Cod roșu de caniculă în Sălaj.

Meteorologii au emis cod roșu de caniculă pentru ziua de sâmbătă, fiind vizate județele Timiș, Arad, Bihor, Satu Mare și Sălaj unde temperaturile ar putea atinge 42-43 de grade.

Agenția Națională de Meteorologie avertizează asupra temperaturilor extreme și a disconfortului termic deosebit de accentuat, în curul zilei de sâmbătă, pentru zonele menționate.

Se vor înregistra temperaturi maxime extreme, comparabile cu recordurile absolute. Acestea vor fi cuprinse între 39 și 42 de grade, iar în cursul nopții valorile termice nu vor coborî, în general, sub 20…24 de grade și disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

M. S.

2 Thoughts to “Atenție! Cod roșu de caniculă în Sălaj.”

  1. […] Meteorologii au emis cod roșu de caniculă pentru ziua de sâmbătă, fiind vizate județele Timiș, Arad, Bihor, Satu Mare și Sălaj unde temperaturile ar putea atinge 42-43 de grade. Agenția Națională de Meteorologie avertizează asupra temperaturilor extreme și a disconfortului termic deosebit de accentuat, în curul zilei de sâmbătă, pentru zonele menționate. Se vor înregistra temperaturi maxime extreme, comparabile cu recordurile absolute. Acestea vor fi cuprinse între 39 și 42 de grade, iar în cursul nopții valorile termice nu vor coborî, în general, sub 20…24 de grade și disconfortul termic… Citeste mai mult […]

  2. […] Meteorologii au emis cod roșu de caniculă pentru ziua de sâmbătă, fiind vizate județele Timiș, Arad, Bihor, Satu Mare și Sălaj unde temperaturile ar putea atinge 42-43 de grade. Agenția Națională de Meteorologie avertizează asupra temperaturilor extreme și a disconfortului termic deosebit de accentuat, în curul zilei de sâmbătă, pentru zonele menționate. Se vor înregistra temperaturi maxime extreme, comparabile cu recordurile absolute. Acestea vor fi cuprinse între 39 și 42 de grade, iar în cursul nopții valorile termice nu vor coborî, în general,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment