Asociaţia Municipiilor din România, solidară cu primarul Timișoarei, Dominic Fritz

Asociația Municipiilor din România a anunțat că este solidară cu primarul Timișoarei, Dominic Fritz, și condamnă cu fermitate orice acţiune destabilizatoare care aduce atingere ordinii şi statului de drept. Poziția asociației se referă la incidentele petrecute vineri când mai mulți membri și simpatizanți AUR au intrat cu forța în sediul primăriei Timișoara.

„AMR a luat act cu îngrijorare de incidentele petrecute în cursul zilei de vineri la Primăria Municipiului Timişoara, când mai mulţi membri şi simpatizanţi AUR au pătruns cu forţa în sediul instituţiei. Condamnăm cu fermitate orice acţiune destabilizatoare care aduce atingere ordinii şi statului de drept! Suntem solidari cu primarul Municipiului Timişoara, Dominic Fritz, şi cu colegii dânsului care au fost martori la scenele violente şi facem un apel la instituţiile statului cu atribuţii în ordinea publică să acţioneze ferm şi să sancţioneze astfel de fapte, dar şi să prevină pe viitor repetarea unor asemenea acţiuni agresive şi primitive care nu au ce căuta într-un stat civilizat, membru al Uniunii Europene”, este mesajul comitetului director  al AMR, mesaj prezentat într-un comunicat de presă. Din comitetul director al AMR face parte și primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, în calitate de vicepreședinte al asociației alături de alți primari și viceprimari de municipii.

M.S.

 

 

2 Thoughts to “Asociaţia Municipiilor din România, solidară cu primarul Timișoarei, Dominic Fritz”

  1. Anonim

    Așa proceda și hitler cu trupele de asalt în anii 30. Acești aur au fost totuși votați, de ăia de afară, ăia care nu plătesc impozite în țară. Și hitler a fost ales democratic . Democrația nu e bună , vedeți ce se întâmplă la Bolintin !

  2. Anonim

    D-le Ciunt , nu fiti atat de interesat de Dominic Fritz , ca se descurca el cu Simion George, ce e bine ca in Zalau s-a comportat civilizat ……

Leave a Comment