Aproape 20 de posturi puse la bătaie în instituţiile publice din Sălaj

Mai multe instituţii publice din Sălaj organizează concursuri pentru recrutarea a aproape de persoane. Pe portalul guvernamental posturi.gov.ro sunt publicate 17 posturi disponibile în sectorul bugetar, cele mai multe dintre ele vizând administraţia publică.

Consiliul Judeţean Sălaj caută consilier asistent la Serviciul investiţii şi administrarea domeniului public şi privat al judeţului din cadrul Direcţiei tehnice. La Primăria Crasna sunt disponibile două posturi: unul de inspector asistent, în cadrul Compartimentului rețeaua electrică a comunității locale şi un altul de inspector debutant, la Compartimentul agricol.
Alte posturi scoase la concurs în administraţia publică sunt cel de secretar al comunei Bănişor, şofer pentru microbuz şcolar la Primăria Treznea şi consilier la Primăria Ileanda, în cadrul Compartimentului Buget, finanţe, contabilitate, impozite şi taxe locale.
Direcţia Sanitar Veterinară Sălaj a lansat un concurs pentru ocuparea a trei posturi de medici veterinari, Direcţia Judeţeană de Statistică Sălaj caută un inspector superior, în timp ce Casa Judeţeană de Pensii Sălaj vrea să angajeze şef pentru Serviciul Stabiliri Prestaţii. La Casa de Asigurări de Sănătate Sălaj este pus la bătaie un post de consilier superior, Liceul Tehnogic nr.1 Gâlgău recrutează şofer de microbuz şcolar.
Direcţia de Sănătate Publică Sălaj caută fizician debutant în cadrul Laboratorului de diagnostic şi investigare în sănătate publică, compartimentul toxicologie, în timp ce la Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj este nevoie de un muncitor cu jumătate de normă. Alte două posturi sunt disponibile la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sălaj, înstituţie ce recrutează un inginer specialist şi un şofer pentru autosanitară.
În general, concursurile pentru posturile menţionate mai sus se vor desfăşura pe parcursul lunii iunie. Detalii complete despre fiecare job în parte pot fi consultate pe portalul specializat pentru posturi vacante în administraţia publică din România, portal.gov.ro.

Alte articole

3 Thoughts to “Aproape 20 de posturi puse la bătaie în instituţiile publice din Sălaj”

 1. Pista Jugrestaneala Cheala

  Daca posturile scoase la concurs se ocupa ca si pe la unele primarii unde pe posturi de specialitate s-au angajat cantareti,balerini,pictori si alti gusristi care n-au nicio taina sau pricepere cu postul pe care-l ocupa,atunci calitatea serviciilor ne sunt in continuare garantate!
  Nu mai departe ne uitam la Pulitzia locala care are in frunce un prof de biologie…Care o fi legatura dintre bio si pol,nu stiu….Poate ca aia dintre krr si ochi…Adica daca-ti da oarecine un picior in krr iti dau lacrimile…….

 2. Posturile in sistemul bugetar trebuie reduse cu 50%, nu facute angajari.

 3. Fane Spoitor manglitor

  Trebuie reduse piloacele si putorile!
  Posturile sunt necesare dar sunt ocupate in mare parte de netrebnici si parasute!
  Posturile in privqat in schimb trebuiesc eficientizate!

Leave a Comment