Aplicația Stailer pentru programări la salon – agenda ta personală și gratuită!

Sufletele mereu tinere nu se opresc din distracție nici când sunt pe patul de moarte. Iubim să participăm la evenimente, să dansăm la nunți, în cluburi, în bucătărie când gătim, pe stradă în ploaie cu persoana iubită, la festivaluri, oriunde se ivește ocazia. Însă, unele evenimente înseamnă o pregătire adecvată a look-ului nostru. Poate că în bucătărie nu e necesar să fii machiată și coafată, de ploaie ce să mai vorbim, ai să ajungi acasă ca un raton. Dar la evenimente importante sau chiar întâlniri de afaceri, de cele mai multe ori te lași pe mâna stiliștilor de la saloanele de hair & beauty.

 

Surprinzător, nu toate femeile știu cum să se machieze sau să își facă niște bucle. Aceste lucruri înseamnă și foarte multă practică, răbdare, bani investiți degeaba în produse nepotrivite. Trebuie să faci și destul de mult research și încercări eșuate ca să găsești ce este potrivit. Așa că, femeile care habar n-au ce să facă cu o trusă de farduri sau un produs de stilizare a părului, preferă să meargă la salon și să fie răsfățate fără să se mai streseze și să transpire în disperarea lor de a obține un look decent și potrivit pentru eveniment.

 

Indiferent dacă ai skill-uri bune sau ești total paralelă, pentru zile speciale tot la salon ajungi, căci vrei să fii sigură că întorci toate privirile. Aplicatia Stailer pentru programari la salon te poate ajuta să obții locurile dorite într-un timp mult mai scurt decât sunând la saloane. În plus, este 100% gratuită, deci ce ai de pierdut?

 

Avantajele programărilor online cu Stailer

 

  • nu mai pierzi timp și energie. Descarci aplicația, cauți singură saloanele din orașul tău și te programezi tot singură.
  • nu mai depinzi de agenda saloanelor pe care le cunoș Cu Stailer ai șansa să descoperi o mulțime de alte saloane din orașul tău și astfel ai mai multe posibilități de a te programa exact când ai nevoie, nu peste o zi sau mai mult.
  • nu mai depinzi nici de programul de deschidere al vreunui salon. Fiindcă te poți programa online și la 12 noaptea pentru a doua zi dacă așa ai chef.
  • ai propria ta agendă în telefon cu toate programările viitoare și cele la care ai fost. Astfel, dacă ți-a plăcut un loc anume și calitatea serviciilor știi exact unde să te întorci.
  • poți anula programările tot din agendă, fără să mai suni vreodată să te scuzi. Este gratuit!
  • poți seta remindere programărilor, fiindcă știi și tu că te cam lasă memoria uneori la câte ai de făcut într-o zi.
  • ai mai multă libertate în alegeri. Fiindcă Stailer este transparent, poți vedea poze din saloane, cu alte transformări făcute acolo, poți citi recenzii și vizualiza preturi. Deci, scad șansele de a ajunge într-un loc care să te dezamăgească.

 

Poți descărca aplicația din Google Play, App Store sau App Gallery. După ce o instalezi îți creezi un cont de client sau mai ușor, te conectezi cu pagina de Facebook. Descoperă și tu cât este de ușor să găsești un loc la salon cu Stailer. Pe listă se află momentan 33 de orașe și peste 1000 de saloane.

 

Contact:

support@stailer.ro