Apa cu taraita in sapte scari de bloc

Apa cu taraita in sapte scari de bloc

Locatarii din sapte scari de bloc situate in cartierul Dumbrava Nord au ramas, de ieri, fara apa potabila. Reprezentantii Companiei de Apa au anuntat ca vor sista furnizarea apei in alte 40 de scari de bloc din cartier.

Conducerea Sucursalei Salaj a Companiei de Apa Somes Cluj a procedat asa cum a avertizat, si anume, a intrerupt furnizarea apei potabile in scarile de bloc unde nu s-au incheiat noile contracte pentru furnizarea serviciului de apa si canal. Reprezentantii primelor 10 blocuri somate de saptamana trecuta, situate pe strazile General Dragalina, Ioan Nechita, Colonel Pretorian si Voievod Gelu, aveau posibilitatea ca pana in data de 8 februarie sa semneze noile contracte.

Din cele aflate de la directorul Sucursalei Salaj a CAS, Marcel Zaharia, doar pentru doua blocuri (din cele zece) s-au incheiat actele, astfel ca ieri dimineata salariatii din cadrul companiei au inchis robinetele de apa la opt scari de bloc. Dupa o jumatate de ora, s-a prezentat la sediul firmei reprezentantul locatarilor unui singur bloc, unde, in scurt timp, s-a reluat furnizarea apei.

Asa cum a anuntat Marcel Zaharia, locatarii din blocurile debransate primesc, pana la semnarea contractelor, apa la program. Ieri dupa masa a curs apa la robinetele din blocurile celor care nu au avut contractele semnate doar in intervalul orar 15-19, urmand ca astazi sa fie pastrat acelasi program si, in plus, cateva ore, probabil, si dimineata.

Din cele aflate de la directorul Sucursalei Salaj a CAS, in aceste zile se continua actiunea de somare a locatarilor din scarile de bloc care nu au semnate noile contracte pentru furnizarea serviciului de apa si canal. Tot in cartierul Dumbrava Nord s-au mai postat somatii inca in 40 de scari de bloc, urmand ca astfel de anunturi sa apara si in blocurile din cartierele Bradet, Stadion, Pacii si Porolissum

Leave a Comment