Angajatorii norvegieni caută directori şi ingineri sălăjeni

Oferta de muncă pentru sălăjenii care vor să muncească în străinătate continuă şi în această săptămână cu zeci de joburi, în diverse domenii de activitate. Angajatori din Norvegia oferă prin intermediul reţelei Eures-munca în străinătate, posturi de directori, ingineri şi manageri.

Prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), mai mulţi angajatori străini pun la bătaie diferite locuri de muncă, remunerate consistent comparativ cu salariile pe care le oferă angajatorii din ţară. Astfel, până la finalul lunii în curs, un angajator norvegian – „Visioline Mangement LTD” – oferă două posturi de: director testare-validare şi inginer electronist hardware, pentru care plăteşte un salariu 81.000 respectiv 68.000 de euro pe an. Firma produce senzori de combustibil şi de temperatură pentru autovehicule, în industria navală, agricolă şi în construcţii şi asigură: proiectarea şi dezvoltarea de hardware pentru senzori diesel-evacuare-fluide auto, elaborarea specificaţiilor hardware, analiză, design, dezvoltare circuite analogice şi digitale convenţionale, proiectare schematică, coordonare cu software, design mecanic, analiză convenţională şi metodologii standard de testare, pregătirea şi păstrarea documentaţiei produsului, proiectare şi documentaţie de testare.
Persoanele interesate de această ofertă trebuie să ştie că angajatorul impune anumite condiţii şi anume: cunoaşterea limbii engleze la un nivel avansat, studii superioare în domeniul electronicii, mecatronicii sau similar, experienţa relevantă de minim trei ani, experienţa în proiectare şi dezvoltare de componente electronice simulare logică, dar şi experienţa cu senzori sonici sau în industria auto. Oferta este valabilă până la data de 30 octombrie 2013, iar doritorii îşi pot trimite CV-ul, model Europass însoţit de o scrisoare de intenţie, redactat în limba engleză la adresa de e-maild.saunders@vision-line.co.uk. Diplomele aplicaţilor, dar şi alte documente, vor trebui prezentate în cazul unui interviu.

Se caută senior proiect manager

Tot în această perioadă, mai exact până la data de 15 noiembrie, un alt angajator norvegian, „Palfinger Dreggen As” oferă un post de senior proiect manager. Remuneraţia pentru un astfel de job ajunge la 75.000 de euro anual, iar printre cerinţele locului de muncă se numără: cunoaşterea limbii engleze, studiile superioare tehnice-licenţă sau master şi experienţa de cel puţin cinci ani în proiectare constructivă nave. Potrivit unor informaţii postate pe siteul ANOFM Secţiunea Eures- munca în străinătate, compania are o tradiţie veche în construcţia navală şi industria petrolului şi gazelor naturale, iar persoana va lucra în Departamentul de proiectare la controlul documentelor legate de proiect, costul proiectului şi controlul timpului, fiind abilitată să ia legatură cu furnizorii. Pentru mai multe detalii privind ofertele de muncă precizate, sălăjenii interesaţi se pot adresa la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, departamentul Eures.
De precizat este faptul că, prin intermedil ANOFM, departamentul Eures, angajatorii străini oferă săptămânal zeci de locuri de muncă, toate în baza unui contract legal.

Alte articole

Leave a Comment