Angajații primăriilor din comune vor putea deconta naveta

Pentru stimularea angajării în cadrul primăriilor, un proiect de lege a fost votat de Parlament. Astfel, de anul viitor, funcționarii publici din primăriile și consiliile locale din comune vor putea beneficia de decontarea cheltuielilor cu naveta între localitatea în care locuiesc și cea în care lucrează.

Decizia privind decontarea transportului angajaților din administrațiile locale din comune se va stabili printr-o hotărâre a consiliului local. Cheltuielile de deplasare ce vor putea fi decontate vor fi stabilite de primari, iar modul în care se va face efectiv decontarea va trebui stabilit de Guvern, ulterior intrării în vigoare a măsurii, printr-o hotărâre.

M. S.

2 Thoughts to “Angajații primăriilor din comune vor putea deconta naveta”

  1. Anonim

    Bai voi sunteti nebuni?!!! Ce stimulare va trebe? Ca si cum n-ar mai fi destui candidati intr-o tara in care toti se viseaza bugetari !!! Tara de idioti.

  2. […] Pentru stimularea angajării în cadrul primăriilor, un proiect de lege a fost votat de Parlament. Astfel, de anul viitor, funcționarii publici din primăriile și consiliile locale din comune vor putea beneficia de decontarea cheltuielilor cu naveta între localitatea în care locuiesc și cea în care lucrează. Decizia privind decontarea transportului angajaților din administrațiile locale din comune se va stabili printr-o hotărâre a consiliului local. Cheltuielile de deplasare ce vor putea fi decontate vor fi stabilite de primari, iar modul în care se va face efectiv decontarea va trebui stabilit de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment