Am aprobat cadastrarea satului românesc: 125 UAT-uri vor fi cadastrate

Vești bune pentru administrațiile locale: 125 de unități administrativ-teritoriale vor fi cadastrate la nivel național. Proiectul PNL a fost adoptat de Camera Deputaților, for decizional!

Finanțarea cheltuielilor de cadastrare se va face din fondurile private ale ANCPI. Legea identifică noi surse de finanțare, pe lângă fondurile europene, pentru creșterea gradului de cadastrare.

Acest proiect se alătură altora, precum Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” în valoare de 65 de miliarde de lei și demonstrează că dezvoltarea comunităților locale este o prioritate pentru PNL.

Biroul de presă al PNL

(P)

One Thought to “Am aprobat cadastrarea satului românesc: 125 UAT-uri vor fi cadastrate”

  1. […] Vești bune pentru administrațiile locale: 125 de unități administrativ-teritoriale vor fi cadastrate la nivel național. Proiectul PNL a fost adoptat de Camera Deputaților, for decizional! Finanțarea cheltuielilor de cadastrare se va face din fondurile private ale ANCPI. Legea identifică noi surse de finanțare, pe lângă fondurile europene, pentru creșterea gradului de cadastrare. Acest proiect se alătură altora, precum Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” în valoare de 65 de miliarde de lei și demonstrează că dezvoltarea comunităților locale este o prioritate pentru PNL.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment