Alege unghii cu gel și un kit unghii gel pentru manichiuri în trendul modei

Avantajul unghiilor cu gel este că sunt transparente, spre deosebire de cele acrilice. Prin urmare, par mai naturale, chiar dacă nu sunt lăcuite. Sunt rezistente, dar trebuie să fie tratate cu grijă. La impact, unghiile cu gel se pot crăpa și apoi trebuie îndepărtate și reconstruite. Nu este de dorit să expui unghiile cu gel la schimbările de temperatură. Dacă iei antibiotice, este posibil ca unghiile extinse să nu reziste bine. Dacă preferi unghii cu gel acestea trebuie să fie pilite cu grijă cu o pilă cu granulație fină. Unghiile cu gel sunt cele mai preferate astăzi în saloanele de manichiură. Sunt create mai rapid decât cele acrilice, iar varietatea de modele îți permite să creezi atât opțiuni de zi cu zi, cât și opțiuni festive. Dacă îți faci unghii cu gel pentru prima dată, ar trebui să evaluezi avantajele și dezavantajele procedurii, și de asemenea, să te familiarizezi cu caracteristicile construcției.

Unghii cu gel – Caracteristici

Gelul de extensie este o acoperire standard a plăcii unghiilor, cu un gel special care nu își schimbă forma și structura în decurs de 3-4 săptămâni. Stratul este atât de subțire, încât face manichiura cât mai asemănătoare cu unghiile naturale. Mai mult, compoziția polimerului este identică cu cea a unghiei naturale și acest fapt, face ca gelul să fie sigur pentru utilizare permanentă. Tehnicile moderne de extensie prevăd două tipuri de unghii: extinse folosind o formă sau vârfuri. În primul caz, este necesară forma corectă a unghiilor, iar gelul va acoperi plăcile unghiilor „direct”. Se folosește doar șablonul pentru o muncă exactă.

Kit unghii gel pentru unghii frumoase diferite

Unghiile frumoase sunt diferite pentru fiecare, și în acest caz, ai nevoie de un kit unghii gel, deoarece poate conține unghii cu gel, ojă semipermanentă, geluri construcție, o lampă UV/LED, set de pensule, folie de transfer, pile, șabloane, ulei pentru cuticule, bază, primer, pensete, geluri color etc. Fiecare kit unghii gel are caracteristicile sale pozitive și sunt alese în funcție de tipurile de manichiură pe care le preferi și de cunoștințele tale. Șabloanele sunt simple elemente de hârtie care sunt lipite pe placa unghiei. Ulterior se pune pe ele o substanță gel și se obține un strat transparent, care poate fi aplicat în mai multe etape. Aceasta are ca rezultat o structură mai densă. Avantajele formelor includ posibilitatea oricărei extensii și design de unghii și de asemenea, poți crea o manichiură non-standard. Manichiura cu geluri construcție este rezistentă și elegantă. Unghiile sunt suprapuneri pe placa unghiei, care sunt lipite cu adeziv și acoperite cu o structură de gel. Ca rezultat, vei avea unghii rezistente care sunt recomandate în special, fetelor cu unghii fragile. Construirea pe unghii nu mai este la modă, deoarece lucrarea finită indică o manichiură artificială. Este mai bine să faci unghii cu gel, deoarece au o suprafață mai largă și sunt ușor de format.