Adolescenţi cercetaţi pentru furt

Adolescenţi cercetaţi pentru furtPoliţiştii Postului de Poliţie Horoatu Crasnei au identificat trei tineri pe care îi suspectează că au furat, în ultima zi a lunii iunie, o sumă de bani din locuinţa unei femei din localitatea Şeredeiu. Cei trei, Bujor M., în vârstă de 18 ani, Dorin V., în vârstă de 17 ani şi Ovidiu V, de 16 ani, au intrat în locuinţa femeii, prin forţarea uşii de acces, şi, dintr-un dulap, au furat 600 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Tincuţa Dumuţa, ne-a declarat că, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că Bujor M. ar putea fi autorul furtului unui telefon mobil marca Samsung, în valoare de 400 de lei, comis în aceeaşi zi, din locuinţa unei alte femei, din aceeaşi localitate.

Prejudiciul total în cele două cazuri, în valoare de 1000 lei, a fost recuperat în totalitate, în prezent cei trei tineri fiind cercetaţi, în stare de libertate, pentru furt calificat.

IPJ Sălaj a demarat cercetări şi în cazul unui minor de doar 13 ani, din Dioşod, acesta fiind suspectat de poliţiştii Postului de Poliţie Hereclean că ar fi furat patru boxe de calculator din Şcoala Generală Dioşod. Băiatul a intrat în şcoală pe un geam care fusese lăsat deschis. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Cu Bachus pe bicicletă

Doi bărbaţi, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, s-au accidentat, marţi, după ce au pornit-o la drum cu bicicleta. Neputându-şi păstra echilibrul din cauza băuturilor bachice consumate, Ioan O., în vârstă de 50 ani, s-a dezechilibrat în timp ce circula pe strada Bic, din Şimleu Silvaniei, şi a aterizat pe carosabil. Din fericire, bărbatul a suferit doar leziuni uşoare.

Un alt sălăjean care a urcat pe bicicletă după ce s-a împrietenit cu Bachus este Ioan S., în vârstă de 60 de ani, care intenţiona să călătorească între localităţile Var şi Jibou. Planul iniţial nu s-a potrivit cu cel din şa, astfel că în momentul în care a efectuat o manevră de schimbare a direcţiei de mers, spre dreapta, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut pe acostament, accidentându-se uşor.

Persoane dispărute din judeţul Sălaj

Doi bărbaţi din judeţul Sălaj au fost daţi, în luna iunie, în urmărire naţională, la solicitarea aparţinătorilor.

Adrian Goron, în vârstă de 23 ani, din Sînmărghita, comuna Mica, judeţul Cluj, lucra ca îngrijitor de animale în gospodăria unui localnic din satul Vădurele, din comuna sălăjeană Năpradea. În 29 mai 2011, în jurul orei 16, bărbatul a plecat în mod voluntar în loc necunoscut si nu s-a mai întors.

Adrian Goron are o înălţime de 1,80 metri, ochii căprui, ten deschis, constituție atletică şi păr şaten natural.

Cel de-al doilea bărbat dat în urmărire naţională este Martin Major, în vârstă de 39 ani, din localitatea Gârceiu, comuna Crişeni. În urma unor neînţelegeri avute în familie, acesta a plecat de la domiciliu în 10 ianuarie 2002, luându-şi cu el doar paşaportul, fără să spună unde pleacă. De la acea dată, familia nu mai ştie nimic despre el.

Semnalmentele după care poate fi recunoscut sunt: înălţime de 1,75 metri, ochi căprui, ten deschis, constituție atletică şi păr şaten natural.

Persoanele care pot oferi informaţii despre cei doi bărbaţi sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Alte articole

Leave a Comment