A fost adoptată Ordonanța de Urgență prin care România îndeplinește încă două jaloane din PNRR

„Încă două jaloane din PNNR atinse de Guvernul României! Am adoptat, vineri, Ordonanța de Urgență prin care am creat cadrul legal care permite accesarea fondurilor europene în relație directă cu obținerea de rezultate în implementarea reformelor și investițiilor publice, stabilite prin Componenta 15-Educație. Primul jalon va conecta învățământul superior la ceea ce se cere pe piața muncii. Al doilea jalon atins prin acesta Ordonanță de Urgență este menit sa mărească capacitatea creșelor și a grădinițelor, dar și a activităților de tip ludotecă/locuri de joacă pentru copii în toate localitățile unde aceste servicii sunt deficitare. Guvernul României va îndeplini toate obligațiile asumate prin Planul Național de Redresare și Reziliență. România trebuie modernizată și cu bani europeni”, a declarat premierul, președintele Partidului Național Liberal Nicolae Ionel Ciucă.

(P)

2 Thoughts to “A fost adoptată Ordonanța de Urgență prin care România îndeplinește încă două jaloane din PNRR”

  1. […] „Încă două jaloane din PNNR atinse de Guvernul României! Am adoptat, vineri, Ordonanța de Urgență prin care am creat cadrul legal care permite accesarea fondurilor europene în relație directă cu obținerea de rezultate în implementarea reformelor și investițiilor publice, stabilite prin Componenta 15-Educație. Primul jalon va conecta învățământul superior la ceea ce se cere pe piața muncii. Al doilea jalon atins prin acesta Ordonanță de Urgență este menit sa mărească capacitatea creșelor și a grădinițelor, dar și a activităților de tip ludotecă/locuri de joacă pentru copii în toate localitățile unde… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Noi nu avem nevoie de pnrr care sacrifică pensionarii, nu s-a prevăzit niciun euro pt irigații ( seceta cruntă din acest a distrus juma din recoltă). În schimb s-au prevăzut bani pt consultanță adică pt firme de partid sau pt construirea de memoriale și monumente pt luptătorii anticontra !

Leave a Comment