5 moduri prin care îl determini să te placă chiar dacă nu eşti cea mai frumoasă femeie

Cele mai multe femei sunt mai interesante decât cred că sunt de fapt şi atrag uşor parteneri, chiar şi pe o platformă online de dating. Pentru că acest lucru să se întâmple nu este cel mai important să fie cele mai frumoase. Inteligenţa, modul în care comunică şi transmit, fiind calităţi cu mult mai importante. De parcă nu ar fi suficiente astfel de calităţi, numeroase reprezentante ale sexului frumos îşi fac griji legate de faptul că din punct de vedere fizic nu sunt chiar fotomodele.

Ceea ce nu iau în calcul aceste femei este că bărbaţii caută mai mult decât frumuseţea fizică la o femeie. În această idee, specialiştii de la www.onlinedatingerfahrungen.com aduc în prim plan cele mai interesante trucuri, cu ajutorul cărora el va vedea mult mai departe de aspectul fizic.

Înainte de a impresiona un bărbat, o femeie trebuie să caute să iasă din zona de confort. Cum? Specialiştii au răspunsurile optime

Încercând ceva nou şi întâlnind oameni nou, fiecare persoană va arăta tot ce are mai bun. În momentul în care o persoană cu complexe iese din zona de confort productivitatea să va fi îmbunătăţită, va face foarte bine faţă schimbărilor şi îşi va împinge limitele. Fiecare dintre aceste calităţi poate impresiona şi câştigă atenţia potenţialului iubit:

  • curajul abordării unor noi acţiuni cotidiene – chiar dacă este vorba despre un nou drum spre job, este important ca lucrurile să fie făcute diferit;
  • curajul de a aborda aspecte inedite ale vieţii – dacă toate acţiunile sunt repetitive, persoanele anxioase cu privire la propriul corp se vor simţi agitate şi deloc în mediul lor. Încercând ceva nou – un sport sau ceva complet spontan, o persoană timidă, care are o problemă cu propriul corp va putea să se dezlănţuie şi să îşi arate toate părţile bune.

De ce seducţia este o armă fatală?

În jocul seducţiei se pot folosi orice arme menită să atragă. O privire care transmite, atingeri “întâmplătoare” care dau fiori, zâmbete.

De exemplu, menţinerea contactului vizual este foarte importantă. Acest lucru poate fi dificil în special când una dintre persoane are fluturi în stomac, însă contactul vizual este unul dintre semnele universale care dovedesc interesul pentru o persoană. Contactul vizual poate face că o persoană să pară mai plăcută şi mai atractivă. Cu un contact vizual prelungit orice partener poate fi păcălit. Este foarte important însă că privirea să nu fie insistenta sau agresivă.

Şi lumina are rolul său bine determinat. La prima întâlnire, de exemplu, se poate alege o locaţie slab luminată, aşa cum ar fi o cafenea sau un cinematograf. Dacă vizita are loc acasă este mult mai simplu că lumina să fie setată corespunzător. În lumina potrivită orice femeie arata perfect, chiar dacă mai are unele aspecte la care trebuie să lucreze.

Pe de altă parte, în momentul în care două persoane se ating, creierul eliberează Oxitocina, uneori denumită şi hormon al dragostei. Pe lângă asta, Oxitocina este foarte importantă pentru relaţiile sociale şi pentru a consolida încrederea. La prima întâlnire sunt potrivite atingerile nevinovate, însă pe măsură ce persoanele se apropie, pot fi mult mai creative.

Nu în ultimul rând, zâmbetul este foarte important. În momentul în care o persoană zâmbeşte înseamnă că este mulţumită de timpul petrecut împreună. Acest lucru stimulează răspunsul din creier şi secreţia oxitocinei anterior menţionate ceea ce poate schimba complet percepţia despre o persoană.

Acestea sunt doar câteva moduri prin care o persoană care nu se consideră foarte frumoasă îşi poate cuceri partenerul. Este foarte important de menţionat faptul că fiecare persoană este frumoasă în felul său, iar încrederea în sine joacă un rol important în cucerirea partenerului.

 

Leave a Comment