494 milioane de lei pentru sesiunea de toamnă Rabla Clasic şi Rabla Plus

Start sesiunii de toamnă pentru Rabla Clasic și Rabla Plus! Îmbunătățirea calității aerului și reducerea poluării rămân priorități pentru Partidul Național Liberal: Rabla Clasic va avea, în această sesiune, un buget de 222 de milioane de lei, iar Rabla Plus, 272 de milioane de lei.
,,Mă bucur că, în continuare, avem una dintre cele mai mari alocări din Uniunea Europeană pentru achiziţia unui autoturism electric sau plug-in hybrid și vă încurajez să folosiți această oportunitate. Atât la Rabla Clasic, cât și la Rabla Plus pot aplica persoane fizice, juridice, dar și UAT-uri și instituții publice. Toți cei interesați de cele două programe pot consulta paginile AFM pentru mai multe detalii.”, ministrul liberal al Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet.
Biroul de presă al PNL
(P)

One Thought to “494 milioane de lei pentru sesiunea de toamnă Rabla Clasic şi Rabla Plus”

  1. […] Start sesiunii de toamnă pentru Rabla Clasic și Rabla Plus! Îmbunătățirea calității aerului și reducerea poluării rămân priorități pentru Partidul Național Liberal: Rabla Clasic va avea, în această sesiune, un buget de 222 de milioane de lei, iar Rabla Plus, 272 de milioane de lei. ,,Mă bucur că, în continuare, avem una dintre cele mai mari alocări din Uniunea Europeană pentru achiziţia unui autoturism electric sau plug-in hybrid și vă încurajez să folosiți această oportunitate. Atât la Rabla Clasic, cât și la Rabla Plus pot aplica persoane fizice, juridice, dar… Citeste mai mult […]

Leave a Comment