4 tipuri de bluze de dama elegante pe care fiecare femeie ar trebui sa le aiba in dressing

O bluza de dama potrivita la un numar cat mai mare de tinute este o piesa de baza in garderoba oricarei femei, in special din dressing-ul femeilor care sunt pasionate de fashion si urmaresc tendintele recomandate de catre designeri. Specialistii de la https://www.neer.ro/ sustin ca anumite tipuri de bluze ar trebui sa fie incluse neaparat pe lista de cumparaturi, pentru ca fac diferenta intre tinute foarte bune si altele neinspirate. De asemenea, recomanda diversitatea acestora in garderoba.

Bluza eleganta alba

O bluza dama eleganta alba este o idee optima pentru ca se va integra cu usurinta in orice tinuta. O astfel de bluza confectionata din bumbac, care se va potrivi perfect pe linia corpului, cu maneci lungi sau cu maneci trei sferturi este o idee geniala pentru un look fresh.

De asemenea, daca bluza va fi inclusa in tinute office sau chiar in tinutele de seara, micile accesorii pretioase nu trebuie trecute cu vederea. Fie ca este vorba despre nasturi in culori metalice, mici insertii metalice sau chiar perle, broderie si dantela, toate aceste mici elemente de efect fac ca o bluza banala sa devina una foarte apreciata.

Bluza in culorile pietrelor pretioase

Nuantele gemstone sunt varianta ideala pentru o bluza foarte eleganta. Aceste culori sunt usor de integrat in tinutele de seara si sunt chiar recomandate pentru astfel de outfi-turi. Se combina foarte usor cu alte piese vestimentare negre sau in aceeasi nuanta, insa se recomanda prudenta la combinarea pieselor vestimentare in nuante gemstone diferite, pentru ca efectul poate fi incompatibil cu eleganta.

Un alt aspect de mentionat in acest sens este alegerea pantofilor. Este important ca pantofii sa nu distruga tinuta si varianta optima este alegerea unora negri, nude sau in aceeasi nuanta cu bluza.

Bluze cu insertii din dantela

Dantela este una dintre cele mai bune alegeri pentru bluzele de dama elegante. Nu este necesar ca bluza sa fie in totalitate din acest material, insa micile insertii pot face diferenta intre o bluza neutra sau chiar plictisitoare si una care sa iasa in evidenta in mod pozitiv. In acest sens se recomanda atentie la detalii si alegerea unei dantele de buna calitate, care sa nu semene cu plasa de pescuit sau cu perdeaua. Dantela fina, bine executata este cea care da un aspect elegant si clasic tinutelor.

Bluze din materiale pretioase

Bluzele din materiale pretioase precum matasea sau catifeaua sunt unele dintre cele mai apreciate in zona eleganta. O bluza din matase este fluida si usor de integrat in tinute in timp ce o bluza din catifea creaza un sentiment de seriozitate si eleganta clasica, atemporala. Catifeaua se combina foarte bine cu perlele sau cu alte pietre pretioase care o vor potenta si o vor scoate in evidenta foarte usor.

Cu ajutorul acestor bluzelor fine si pretioase, fiecare femeie va avea cu siguranta ce sa aleaga atunci cand trebuie sa isi construiasca o tinuta pentru un eveniment special, fara stres si fara sa cutreiere magazinele in cautarea pieselor perfecte.

 

One Thought to “4 tipuri de bluze de dama elegante pe care fiecare femeie ar trebui sa le aiba in dressing”

  1. Anonim

    nu mai ai nevoie decat de o femeie frumoasa pe care sa o imbraci 🙂

Leave a Comment